Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui MIhai Teja după înfrângerea cu Chindia Târgovişte: "Este o perioadă grea pentru noi"

VIDEO | Reacţia lui MIhai Teja după înfrângerea cu Chindia Târgovişte: "Este o perioadă grea pentru noi"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a pierdut sâmbătă, 1-2, meciul de la Ploieşti, jucat cu Chindia Târgovişte. Gruparea moldavă a condus cu 1-0, dar în cele din urmă a pierdut, fapt care l-a frustrat pe antrenorul Mihai Teja.

Poli Iaşi a marcat după doar 50 de secunde din repriza a doua, dar Chindia a restabilit egalitatea şi a preluat conducerea cu două goluri marcate în doar patru minute. 

"Din păcate, e greu atunci când pierzi. Am avut jocul în mână, ne-am relaxat, am făcut nişte greşeli, era normal, asta este viaţa. Pentru spectatori cred că a fost un meci frumos. 

Este frustrant, în majoritatea meciurilor am condus, am luat gol în ultimele minute, nu ştiu ce să zic, nu este uşor, este o perioadă grea pentru noi, sperăm să trecem peste. Mai sunt două meciuri să scoatem maximum de puncte", a spus Mihai Teja la flash interviul de la finalul partidei. 

Întrebat despre greşeala lui Nicandro Breeveld, Mihai Teja i-a găsit circumstanţe atenuante elevului său: "L-am pus acolo pentru că nu mai am niciun fundaş central la dispoziţie. El este un mijlocaş creativ, trebuia să joace simplu acolo. Este uşor să vorbim după ce trebuia să facă".

Afla mai multe despre: mihai tejapoli iasi 

viewscnt
Articole similare