Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Mircea Lucescu după înfrângerea surpriză a Rapidului! "Il Luce" crede în continuare în şansele la promovare

VIDEO | Reacţia lui Mircea Lucescu după înfrângerea surpriză a Rapidului! "Il Luce" crede în continuare în şansele la promovare

Rapid

Comentarii

Mircea Lucescu (47 de ani) a reacţionat la finalul meciului Rapid - CSM Reşiţa 0-1 şi a spus că, în ciuda înfrângerii giuleştenilor, şansele la promovare nu sunt compromise. Toate echipele din Liga 2, în afara de UTA Arad care e lider detaşat, sunt echilibrate, consideră Mircea Lucescu.

Rapid a pierdut surprinzător meciul jucat pe teren propriu cu CSM Reşiţa, 0-1, după ce a dominat categoric prima repriză. Elevii lui Daniel Pancu au ratat un penalty în finalul partidei. Mircea Lucescu spune că nu e nimic pierdut, dar le-a dat dreptate suporterilor să fie supăraţi.

După înfrângerea cu Reşiţa, Rapidul a ajuns la o serie de trei meciuri fără succes în Liga 2. Rapidiştii au remizat cu Turris şi Poli Timişoara şi au pierdut acum cu CSM Reşiţa.

"(n.r. - Mai promovează Rapidul?) Campionatul încă e lung, e în desfăşurare, sunt toate echipele echilibrate, nu pot să spun că o echipă iese în evidenţă. (n.r. - Cam supăraţi suporterii...) Sigur că au şi dreptate. Nu pot să spun că au jucat rău prima repriză, au avut situaţii clare de gol, dar din păcate, nu înscriu. (n.r. - Ce l-aţi sfătui pe Pancu?) Ce pot să-l sfătuiesc? E dificil. Trebuie să treacă şi ziua de astăzi, mâine, să se gândească foarte bine la ce a făcut, să analizeze şi jocul, şi jucătorii şi eu spun că nu s-a încheiat nimic. Se poate întâmpla să iasă dintre aceste 4-5 echipe una mai puternică. În afară de UTA care este deasupra tuturor, în rest, celelalte echipe sunt egale", a spus Mircea Lucescu, la finalul meciului.

După ce a pierdut cu Reşiţa, Rapidul a căzut pe locul cinci în clasamentul, cu 37 de puncte, în timp ce Reşiţa a urcat chiar deasupra zonei fierbinţi din clasament, cu 24 de puncte. UTA e lider în clasament, cu 50 de puncte, în timp ce CS Mioveni e pe 2 (39 de puncte), Turris e pe 3 (39 de puncte), iar FC Argeş e pe patru (38 de puncte).

Afla mai multe despre: mircea lucescurapidliga 2 

viewscnt
Articole similare