Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Mirel Rădoi, după umilinţele de la U17 şi U19: "Asta m-a deranjat cel mai tare". Ce sfat le-a dat selecţionerul juniorilor

VIDEO | Reacţia lui Mirel Rădoi, după umilinţele de la U17 şi U19: "Asta m-a deranjat cel mai tare". Ce sfat le-a dat selecţionerul juniorilor

Echipa națională

Comentarii

Echipele naţionale U19 şi U17 au suferit două înfrângeri umilitoare, marţi, în turneele de elită. Mirel Rădoi, selecţionerul reprezentativei sub 21 de ani, a comentat performanţele negative ale tinerilor.

"Rezultatele de la U17 şi U19 sunt dure. Norocul lor este că au şansa să demonstreze, în câteva zile, că a fost doar un accident. Ceea ce nu mi-a plăcut la U19 este că jucătorii au dat dovadă că nu-i interesează rezultatul de pe tabelă. Ei ar trebui să fie mult mai implicaţi", a spus Mirel Rădoi, aflat în Spania, în cantonament cu România U21. 

Reprezentativa U17 a pierdut, 1-5, cu reprezentativa similară a Austriei, în timp ce România U19 a fost învinsă cu un scor similar, 0-5, de Irlanda U19. 

În cantonamentul din Spania, elevii lui Mirel Rădoi vor disputa două meciuri amicale, pe 21 martie cu Spania, în Granada şi pe 25 martie, cu Danemarca, în Marbella. 

 

Conferinţa lui Mirel Rădoi, înainte de meciul României U21 cu Spania

Posted by Telekom Sport Romania on Wednesday, March 20, 2019

 

Afla mai multe despre: mirel radoiromania u19 

viewscnt
Articole similare