Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Miriuţă după ce Rednic i-a dezvăluit echipa. Sibienii sunt pregătiţi să o bată pe Dinamo

VIDEO | Reacţia lui Miriuţă după ce Rednic i-a dezvăluit echipa. Sibienii sunt pregătiţi să o bată pe Dinamo

Hermannstadt​

Comentarii

Înainte de meciul direct dintre FC Hermannstadt şi Dinamo, Mircea Rednic i-a dezvăluit lui Vasile Miriuţa jucătorii pe care îi va folosi, dar antrenorul de la Sibiu nu s-a lăsat impresionat de strategia lui Rednic şi este pregătit să o bată pe Dinamo.

"A spus echipa? Asta contează mai puţin. Au jucători de valoare. Suntem pregătiţi şi vrem să facem un meci mare şi să câştigăm", a declarat Vasile Miriuţă la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Dinamo. 

FC Hermannstadt este în acest moment pe locul de baraj, cu 22 de puncte, iar antrenorul născut în Baia Mare vrea cu orice preţ ca elevii săi să îi învingă fosta echipa pentru a scăpa din zona roşie: "Nu ne mai permitem paşi greşiţi, pentru că suntem acolo unde suntem. Mai avem cinci meciuri".

Hermannstadt va juca meciul pe teren propriu, la Sibiu, doar pentru a doua oară în acest sezon. La partida precedentă, din etapa trecută, fanii le-au purtat noroc, iar sibienii au câştigat cu 1-0 meciul cu Concordia Chiajna, o rivală la bătălia pentru evitarea retrogradării: "Le mulţumesc fanilor care au fost al 12-lea jucător şi sper şi sunt sigur că şi mâine vor fi alături de băieţi şi vor fi al 12-lea jucător, pentru că avem nevoie de ei. Vor fi momente în care vom suferi împotriva celor de la Dinamo, dar sper să fie şi în acele momente alături de noi".

FC Hermannstadt - Dinamo se joacă miercuri, de la ora 18:15, în direct la Telekom Sport 1. Ca să vezi Telekom Sport 1 şi 2, ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: miriutahermannstadt 

viewscnt
Articole similare