Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Montini când a aflat că Dinamo cere 60 de milioane de euro pentru el :) Ce promisiune le face fanilor, după interesul FCSB

VIDEO | Reacţia lui Montini când a aflat că Dinamo cere 60 de milioane de euro pentru el :) Ce promisiune le face fanilor, după interesul FCSB

Superliga

Comentarii

Adus în finalul lui 2018 de Mircea Rednic, Mattia Montini s-a adaptat rapid la Dinamo şi acum e privit drept unul dintre cei mai buni jucători ai echipei.

Italianul a atras inclusiv atenţia rivalilor de la FCSB, însă Dinamo i-a fixat un preţ prohibitiv: 60 de milioane de euro.

Întrebat în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Dunărea Călăraşi despre evaluarea făcută de şefii din Ştefan Cel Mare, Montini s-a amuzat, amintind că a venit gratis la Dinamo.

Montini le promite fanilor că are de gând să-şi ducă contractul la bun sfârşit, deci va rămâne la Dinamo cel puţin până în 2020.

"Când am venit aici, cota mea era aproape de zero. Am venit gratis. Am norocul că nu ştiu româneşte încă şi prefer să nu citesc interviurile din ziare. Mă concentrez la ceea ce am de făcut pe teren. Este normal să fie multe opinii atunci când un jucător joacă bine, aşa cum se întâmplă când joacă prost şi sunt multe păreri.

(n.r. Dacă ar refuza FCSB) Acum avem multe lucruri de făcut, trebuie să ne concentrăm la fiecare meci. Pentru noi, fiecare echipă este o rivală.

Am contract până în iunie 2020. dacă nu vor fi surprize, contractul va fi respectat.

Eu mă concentrez pe prezent, care se cheamă Dinamo. Sunte recunocător lui Dinamo pentru că mi-a oferit această şansă. Mi-ar plăcea ca în viitor să mă întorc, pe final de carieră, în Italia.

Eu sunt fan Frosinone. Nu îmi place că nu merg bine în Serie A, dar sper să rămână în prima ligă din Italia"
, a declarat Montini într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: montinidinamo 

viewscnt
Articole similare