Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Nicolae Stanciu după ce Slavia Praga a părăsit cupele europene: "Am arătat tuturor că suntem o echipă serioasă"

VIDEO | Reacţia lui Nicolae Stanciu după ce Slavia Praga a părăsit cupele europene: "Am arătat tuturor că suntem o echipă serioasă"
Comentarii

Slavia Praga a pierdut, în deplasare, cu Borussia Dortmund, 1-2 şi a părăsit cupele europene. Cu toate că nu a adunat prea multe puncte din "grupa morţii", Slavia Praga a lăsat o impresie bună şi a fost una dintre revelaţiile competiţiei.

Stanciu a fost, din nou, unul dintre cei mai buni jucători de la Slavia Praga. Pe parcursul celor 90 de minute, internaţionalul român a alergat 12,79 kilometri. La finalul partidei cu Dortmund, Nicolae Stanciu a vorbit despre meciul din Germania, dar şi despre parcursul general al echipei sale: "Şi noi am avut multe şanse, Borussia şi-a creat multe ocazii, a fost un meci deschis. Cred că am jucat foarte bine. Am arătat lumii că putem face faţă la acest nivel. Din nefericire pentru noi, am  ratat multe ocazii şi asta ne-a costat"

Totodată, Stanciu a promis că echipa sa se va întoarce şi anul viitor în UEFA Champions League: "Cred că am realizat o performanţă bună, a fost primul an în Liga Campionilor pentru mulţi dintre jucătorii noştri. Am arătat tuturor că suntem o echipă puternică, am făcut un egal la Barcelona, Inter ne-a egalat în minutul 93 la Milano şi cred că dacă câştigat primul meci, am fi avut mai multe şanse"

Din grupa din care a făcut parte Slavia Praga, FC Barcelona şi Borussia Dortmund s-au calificat, mai departe, în Liga Campionilor. Inter Milano merge în UEFA Europa League. 

Afla mai multe despre: nicolae stanciuuefa champions leagueslavia praga 

viewscnt
Articole similare