Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Petrescu după Inter - Slavia 1-1: "Mulţi m-au luat atunci la mişto"

VIDEO | Reacţia lui Petrescu după Inter - Slavia 1-1: "Mulţi m-au luat atunci la mişto"

CFR Cluj

Comentarii

Slavia Praga a fost foarte aproape de a produce marea surpriză în prima etapă din grupele Ligii Campionilor. Echipa lui Nicolae Stanciu a condus în deplasarea de la Inter, însă a fost egalată în minutul 90+3, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Slavia Praga a eliminat-o pe CFR Cluj din play-off-ul Ligii Campionilor, iar Dan Petrescu susţine că nu este surprins de rezultatul pe care cehii l-au scos în deplasarea de la Inter.

"Pentru mine, nu e nicio surpriză. Pentru toată România, presa şi moderatorii acest rezultat e o surpriză, pentru mine, nu. Am fost luat la mişto când vorbeam despre Slavia Praga pe la emisiuni. Stanciu a făcut un meci bun. Poate că la echipa naţională nu a jucat aşa de bine cum a făcut-o la Slavia.

Dar Stanciu e un jucător care mereu a avut valoare, clasă, iar acum că e şi bine pregătit fizic e un plus. Sper ca la naţională să joace la fel de bine cum a făcut-o în meciul cu Inter, poate fiind cel mai bun jucător de pe teren la acest meci" , a spus Dan Petrescu.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe