Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Răzvan Lucescu după înfrângerea din Ungaria: ”Am încercat din toate situaţiile posibile. Nu puteam face mai mult”

VIDEO | Reacţia lui Răzvan Lucescu după înfrângerea din Ungaria: ”Am încercat din toate situaţiile posibile. Nu puteam face mai mult”
Comentarii

PAOK a pierdut ambele meciuri cu maghiarii de la MOL Vidi şi şi-a diminuat considerabil şansele de calificare. La finalul meciului, Răzvan Lucescu a explicat ce s-a întâmplat în partida din Ungaria şi a deplâns lipsa a trei dintre jucătorii săi importanţi.

”Este foarte dificil să spunem ce ne-a lipsit. Am avut controlul mingii în ambele meciuri, dar am înfruntat o echipă cu o voinţă puternică şi cu o apărare foarte bună, iar noi nu am fost capabili să îi deschidem şi să ne creăm şanse. Sincer, nu putem să spunem că am avut multe ocazii în aceste două meciuri. Nici ei nu au avut, dar dintr-o ocazie sau două au reuşit să marcheze, prin aceste contraatacuri.

Pot da o explicaţie - am înfruntat o echipă foarte puternică în defensivă, care nu ne-a permis să ne creem ocazii. Poate că în această perioadă, între cele două pauze de campionat, nici nu am avut prospeţimea pe care am avut-o înainte. Am avut de asemenea indisponibili trei jucători care ne-ar fi putut ajuta să ne creem mai multe şanse - Maurizio, Andre şi Pelkas. Erau jucători care puteau aduce ceva în plus într-un astfel de meci, în care ai spaţii foarte mici şi în care întâlneşti o echipă cu defensiva foarte jos.

Trebuie să spun că şi munca adversarilor este foarte importantă. Câteodată dai peste astfel de adversari, gata să lupte până la ultima suflare. Sunt adversari care, dintr-un motiv sau altul, îţi pun probleme mari ca echipă. Noi am încercat din toate situaţiile posibile, am avut un procentaj foarte mare la posesie, dar, sincer, nu puteam face mai mult. Am înfruntat o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic, fiecare minge pe care o câştigau, o trimiteau imediat în faţă. Astfel au marcat şi au câştigat ambele meciuri” a explicat Răzvan Lucescu la finalul partidei.

În urma acestei înfrângeri, PAOK a coborât pe locul al treilea în Grupa L, cu trei puncte, dar păstrează în continuare şanse de calificare. MOL Vidi a acumulat şase puncte şi este a doua în grupa condusă de Chelsea, cu maximum de puncte. BATE Borisov este ultima clasată, cu trei puncte.

În runda a cincea, echipa antrenată de Răzvan Lucescu va înfrunta Chelsea, în deplasare, pe 29 noiembrie, zi în caare se va disputa şi partida BATE - MOL Vidi.


 

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaok salonicmol vidi - paok 

viewscnt
Articole similare