Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Ruben de la Barrera după un nou meci pierdut pe banca lui Viitorul: "Este o prostie să vorbeşti după o astfel de înfrângere"

VIDEO | Reacţia lui Ruben de la Barrera după un nou meci pierdut pe banca lui Viitorul: "Este o prostie să vorbeşti după o astfel de înfrângere"

Farul Constanța

Comentarii

Ruben de la Barrera, spaniolul de pe banca celor de la Viitorul, a vorbit la finalul partidei cu U Craiova, pierdută cu 1-4, despre meci şi s-a arătat încrezător în jocul echipei, chiar dacă a suferit o înfrângere usturătoare.

Spaniolul pune înfrângerea pe seama momentelor psihologice din joc, care le-au afectat moralul fotbaliştilor de la Viitorul: "Am jucat o primă repriză fantastică, am avut posesia, ne-am creat şanse de a înscrie şi înainte şi după eliminare. Am primit un gol pe o singură greşeală, dar am tot încercat şi am încercat şi până la urmă am fost răsplătiţi cu golul egalizator. Apoi, în a doua repriză, a fost mai mult sau mai puţin acelaşi scenariu, dar am primit acel gol din lovitură liberă şi, din punct de vedere emoţional, totul a devenit mult mai complicat.

Este o prostie să vorbeşti după o astfel de înfrângere, dar în acelaşi timp sunt sigur că suntem foarte, foarte, foarte aproape de ceea ce ne dorim să fim, de felul în care ne dorim să jucăm. Nu e uşor să joci împotriva Craiovei, noi am făcut-o cu un om în minus de la începutul meciului. Ne-am creat ocazii şi ne-am apărat ca o familie, ca o echipă care a făcut asta mult timp, dar au fost anumite circumstanţe şi anumite erori neforţate care le-au permis lor să câştige meciul", a spus Barrera la finalul partidei. 

Tehnicianul iberic a explicat şi motivul pentru care nu a făcut nicio schimbare după eliminarea lui Artean, ci a decis să îl retragă pe Gabi Iancu: "Ştiam de intenţia lor de a face pressing sus, de aceea aveam nevoie de un jucător cu capacitatea să ne ajute din linia de fund. L-am ales pe Gabi Iancu să joace mijlocaş şi ne-am creat o mulţime de ocazii. Dacă această situaţie s-ar mai repeta, probabil voi face acelaşi lucru. Eu sunt foarte mândru de ceea ce a făcut, mai ales după eliminare. 

Jocul lui a fost complet. Păcat, pentru că 11 contra 11 am fi văzut un altfel de meci. Cu atât mai mult cu cât nu a jucat în poziţia lui. Eu sunt mândru de ceea ce a făcut pe teren, cum şi-a ajutat echipa, dar mai ales de modul cum şi-a asumat rolul de lider din acel moment", a mai spus Barrera. 

Afla mai multe despre: ruben de la barreraviitorul 

viewscnt
Articole similare