Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Sergio Ramos după egalul din El Clasico: "Am avut două penalty-uri clare". Declaraţia căpitanului de la Real Madrid

VIDEO | Reacţia lui Sergio Ramos după egalul din El Clasico: "Am avut două penalty-uri clare". Declaraţia căpitanului de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, a vorbit pentru televiziunea spaniolă imediat după finalul El Clasico şi a declarat că este mulţumit după egalul de pe Camp Nou.

"Astăzi am văzut un Real cu multă personalitate, pe un teren foarte complicat, unul dintre cele mai grele, împotriva unei echipe care are mereu posesia. Le-am creat multe probleme, dar suntem două echipe care se respectă şi la final se penalizează micile greşeli şi eu cred că astăzi au fost puţine greşeli.  Este un teren foarte complicat şi întotdeauna este greu să-i iei mingea Barcelonei. Chiar dacă nu a fost o victorie, cred că plecăm mulţumiţi", a spus Sergio Ramos la finalul partidei. 

Cu toate că un egal a fost echitabil, în opinia lui, Ramos a acuzat arbitrajul şi a spus că echipa sa ar fi meritat să primească două penalty-uri: "Ne-am uitat la pauză şi din câte am văzut, au fost două penalty-uri destul de clare, dar orice am spune nu se mai poate schimba nimic"

Afla mai multe despre: sergio ramosel clasico 

viewscnt
Articole similare