Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Teja după ce fanii i-au cerut demisia: "Niciodată nu am spus asta" Ce le reproşează antrenorul

VIDEO | Reacţia lui Teja după ce fanii i-au cerut demisia: "Niciodată nu am spus asta" Ce le reproşează antrenorul

CSM Poli Iași

Comentarii

Lui Mihai Teja i s-a cerut prima oară demisia de când a preluat-o pe Poli Iaşi. Suporterii au fost nemulţumiţi că favoriţii au fost cinduşi acasă de lanterna roşie a Ligii I.

Deşi au fost pe loc de playoff un întreg tur de campionat, ieşenii nu traversează acum cea mai fastă perioadă. Mihai Teja încearcă să lămurească lucrurile cu privire la obiectivul echipei. 
 
"Noi suntem Poli Iaşi, nu suntem nici Barcelona, nici Real Madrid. Suntem acolo, suntem la mijlocul clasamentului, în baza investiţiilor pe care le-am făcut. Niciodată nu am zis că vrem în play-off, niciodată nu am zis că vrem campionatul sau că ne luptăm la campionat. Ştim puterile noastre, ştim forţa noastră financiară şi atunci încercăm să facem tot ce putem" a declarat tehnicianul moldovenilor. 
 
Mai multe voci din tribune l-au deranjat pe Teja. 
 
"Sunt dezamăgit de public în general, pentru că nu a fost alături de noi. La 2-0, toată lumea era cu capul în pământ. Galeria noastră a fost foarte frumoasă şi la 2-0 ne încuraja şi striga. Ceilalţi oameni din tribună deja cereau demisia, îi apostrofau pe jucători, că nu e bun ăla, că scoate-l pe ăla. Aşa e la noi în România, dacă nu câştigi nu eşti bun. Dacă câştigi, eşti bun, indiferent dacă joci fotbal bun sau nu" a adăugat antrenorul. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: tejafanidemisiepoli iaşi 

viewscnt
Articole similare