Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Toni Petrea după ce a câştigat primul derby din postura de antrenor principal: "O partidă încinsă, frumoasă pentru public!"

VIDEO | Reacţia lui Toni Petrea după ce a câştigat primul derby din postura de antrenor principal: "O partidă încinsă, frumoasă pentru public!"

FCSB

Comentarii

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul FCSB, a reacţionat la finalul derby-ului câştigat de echipa sa, 3-2 pe Arena Naţională, şi a spus că a fost un meci încis, frumos pentru privitori. Petrea n-a vrut să comenteze arbitrajul, dar a spus că poate invoca şi FCSB nişte faze litigioase.

Petrea e explicat şi schimbarea lui Sergiu Buş, care a fost scos la pauză, în locul său fiind trimis pe teren Alexandru Buziuc. "O paritdă încinsă, frumoasă pentru publicul spectator, mă bucură enorm atitudinea jucătorilor noştri, au dat dovadă de caracter. Nu vreau să comentez arbitrajul, nu vreau să spun nimic despre chestiile astea, şi noi putem să aducem anumite faze în discuţie dar nu cred că e treaba mea. Jocul nostru şi maniera noastră ar trebui apreciate mai ales după perioada în care mulţi jucători nu au avut antrenamente, nu au făcut absolut nimic şi au făcut astăzi un meci incredibil.

Aici avem o problemă, că o să ne citească tactic jocul. Sergiu a venit după perioada asta în care a fost fără antrenamente şi la el lipsa de activitate se vede cel mai mult acum", a spus Toni Petrea.

Antrenorul FCSB a vorbit şi despre plecarea lui Adi Petre, dar şi despre convocarea lui Dennis Man la naţionala de tineret. "Am înţeles că au ajuns la o înţelegere în privinţa lui Adi. Nu pot decât să îi urez succes la noua echipă şi multă sănătate. (n.r.- despre Man) Probabil că erau mai mulţi dacă nu aveau perioada de inactivitate", a spus Toni Petrea, la Telekom Sport.

FCSB - Dinamo 3-2, în Liga 1

FCSB a învins echipa Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalti) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalti) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo.

FCSB: Vlad – Creţu, Cristea, Miron, Panţîru – Perianu (Popescu ’46), Popescu, Tănase – Man (Şut ’83), Buş (Buziuc ’46), Moruţan (Vînă ’77). Antrenor: Anton Petrea
Dinamo: Mejias – Gonzales, Puljic, Grigore, Lopez – Răuţă, Gol (Fabbrini ’79) – Camara, Borja Valle, Mihaiu (Sorescu ’23) – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbreactiederbydinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare