Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Vintilă după ce Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj: "Nu mi-a picat bine!" Ce se întâmplă cu Gnohere şi Adrian Petre

VIDEO | Reacţia lui Vintilă după ce Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj: "Nu mi-a picat bine!" Ce se întâmplă cu Gnohere şi Adrian Petre

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă (48 de ani) a reacţionat, la flash-interviu, la finalul meciului câştigat cu greu de FCSB, 2-1 cu FC Hermannstadt după ce a fost condusă, şi şi-a felicitat jucătorii. Antrenorul FCSB nu a vrut să comenteze prea mult plecarea lui Cristi Bălgrădean (31 de ani) la CFR Cluj, după ce portarul a semnat cu trupa din Gruia. Vintilă a spus că Petre are nevoie de o perioadă de adaptare, după ce atacantul a ieşit din nou la pauză, şi a anunţat că Harlem Gnohere (31 de ani) e accidentat.

FCSB a câştigat cu greu meciul jucat cu FC Hermannstadt, 2-1, după ce Debeljuh a deschis scorul, Luchin şi-a dat autogol şi Coman a calificat echipa în semifinale. "Mbappe" a marcat, după un assist genial al lui Dennis Man.

"Vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru faptul că nu au cedat deloc până la sfârşit. Mă bucur foarte mult pentur această calificare în primul rând pentru ei, pentru că au muncit mult până acum şi ştiu că aveau nevoie de o victorie ca să se descătuşeze şi ca joc şi mental.

Suntem în semifinale, acum trebuie să ne bucurăm în seara asta de această calificare, de această victorie. După care trebuie să ne pregătim pentru jocul din campionat cu Craiova, un joc foarte important.

Echipele care joacă împotriva noastră aleargă cel mai mult din tot campionatul. Este o adrenalină pe care le-o dau echipele mari. Noi încercăm să ne facem jocul nostru, un joc de pase, un joc combinativ. Dar nu tot timpul când o echipă adversă joacă mai direct pe poartă poţi să îţi faci acest joc. Trebuie să ai răbdare, să o iei de la început, să pasezi, iar echipa adversă prinde mingea şi joacă lung... şi tot aşa. Este un consum de energie în plus. Dar noi ne dorim să jucăm fotbal, să avem un fotbal spectaculos, ca şi prin acest lucru să crească jucătorii în valoare şi să avem şi rezultate.

Am avut jucători de viteză în prima repriză în bandă, după care am încercat să am o posesie mai prelungită, între linii, cu intrarea lui Dennis Man în interior... au reuşit. Şi mă bucur foarte mult că a marcat Florinel Coman, pentru că avea nevoie de acest gol. Şi îl felicit şi pe Man pentru acea pasă.


(n.r. - despre Adrian Petre) El are o perioadă în care trebuie să se adapteze la noi. Şi sunt şi meciurile din patru în patru zile... Din păcate, Harlem este accidentat şi el este singurul nostru atacant. Încercăm cumva să îl şi menajăm pentru jocul următor şi să dăm şi altor jucători şansa să evolueze. El este într-un proces de integrare la noi în echipă şi suntem siguri că la un moment dat va reuşi să joace şi 90 de minute.

(n.r. - despre Gnohere) Harlem are o ruptură la gambă şi va lipsi o lună din ce mi-a spus medicul echipei.

(n.r. - despre Bălgrădean) Nu mi-a căzut bine, dar nu vreau să mai dezvolt acest subiect. A trecut. Vreau să mă axez pe echipa mea, pe jucătorii mei şi pe ce avem de făcut în continuare la echipă. Am încredere totală în cei doi portari, în Vlad şi în Niga, nu am nici cea mai mică problemă cu ei în poartă de acum încolo.

(n.r. - despre Craiova) Îmi doresc să strângem rândurile şi să avem alături de noi la meciul cu Craiova suporterii, să vină şi să ne încurajeze. Poate nu am făcut cel mai bun joc de când sunt aici, sau cel mai spectaculos, dar cu siguranţă avem nevoie de ei. Sunt momente grele, în care atunci avem nevoie ca cineva să ne tragă sau să ne împingă de la spate, să ne reintrăm în ritm. Încerc să fiu optimist pentru următoarele jocuri şi aştept suporterii să fie alături de noi la jocul cu Craiova.

(n.r. - despre semifinala de Cupă) Nu am o preferinţă, important e să câştigăm semifinala", a spus Bogdan Vintilă, la flash-interviul de după meciul FC Hermannstadt - FCSB 1-2, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bogadn vintilareactiefcsbcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare