Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Vintilă după primul derby de România din cariera de antrenor: "Meritam să câştigăm" Ce spune despre poziţia în teren a lui Tănase

VIDEO | Reacţia lui Vintilă după primul derby de România din cariera de antrenor: "Meritam să câştigăm" Ce spune despre poziţia în teren a lui Tănase

FCSB

Comentarii

Fără victorie în derby, FCSB a ratat astfel şansa să urce pe loc de play-off după 12 etape disputate din actualul sezon al Ligii I.

Totuşi dacă primele două meciuri la FCSB au însemnat eşecuri pentru Bogdan Vintilă, acum tehnicianul are şase jocuri la rând fără înfrângere pe banca vicecampioanei. 

”A fost un meci spectaculos, dar din punctul meu de vedere meritam să câştigăm, pentru că am avut mult mai multe ocazii şi mult mai clare.  Am încercat să aducem un plus în a doua repriză, am început cu o anumită strategie, după care am primit acel gol şi a trebuit să schimbăm din mers. Am avut o problemă că am luat gol din fază fixă, a fost un scurtcircuit, dar eu consider că o să le punem la punct pe viitor" a spus tehnicianul la finalul duelului de pe Arena Naţională. 

Vintilă a explicat şi cum a gândit folosirea lui Florin Tănase în ofensiva echipei sale. 

"Florin Tănase e mulţumit că joacă fotbal în primul rând. Încerc să-l pun vârf fals, este un atacant care să coboare la mijloc, să-mi facă 4 mijlocaşi, să domine adversarul care are 3, cu două benzi, Coman şi Man. Încerc, sunt nişte lucruri pe care eu mi le pregătesc înainte. Până la un moment dat a funcţionat, dar după pauză a trebuit să forţăm un pic. Tănase joacă bine pe orice post îl pun, pentru că este un atacant inteligent şi poate să joace pe orice post din cele 3 din faţă, plus cel de mijlocaş" a completat Bogdan Vintilă. 
 
 

Afla mai multe despre: bogdan vintilă. fcsb 

viewscnt
Articole similare