Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Wesley Sneijder după amicalul cu FCSB: "E supărător!" Ce impresie i-a lăsat vicecampioana Ligii 1

VIDEO | Reacţia lui Wesley Sneijder după amicalul cu FCSB: "E supărător!" Ce impresie i-a lăsat vicecampioana Ligii 1

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul echipei Al Gharafa, Wesley Sneijder, câştigător al Ligii Campionilor cu Internazionale Milano, a avut cuvinte de laudă la adresa FCSB-ului, după amicalul câştigat de vicecampioana Ligii 1, scor 2-1. Fostul internaţional olandez a înscris unicul gol al echipei qatareze, cu o execuţie superbă din lovitură liberă.

"Nu ştiu dacă a jucat cu echipa completă, dar astăzi a arătat bine, a avut o prestaţie bună. Încă suntem în pregătiri, aşa că scorul nu e important. Bineînţeles, e supărător să pierzi la final, în ultima secundă. Per total, a fost un meci bun făcut de ambele echipe", a declarat mijlocaşul care a evoluat în cariera sa şi la Real Madrid.

FCSB a câştigat cu 2-1 meciul cu Al Gharafa, ultimul test din cantonamentul din Olanda. Dennis Man şi Antonio Jakolis au marcat pentru formaţia lui Nicolae Dică. Meciul a început cu o întârziere de 40 de minute, după ce adversarii au ajuns mai târziu la teren din cauza traficului de pe autostradă.

Dennis Man a deschis scorul în minutul 17 al primei reprize, dar la pauză s-a intrat la egalitate, după ce Wesley Sneijder a marcat un gol absolut senzaţional.

Roş-albaştrii au reuşit să câştige la ultima fază a meciului, în minutul 90+2, când Jakolis a trimis, cu noroc, în poarta celor de la Al Gharafa.

Afla mai multe despre: sneijderfcsbamical 

viewscnt
Articole similare