Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia Oanei Manea după ce CSM şi-a asigurat calificarea în sferturile Ligii Campionilor: "N-am avut nicio presiune!"

VIDEO | Reacţia Oanei Manea după ce CSM şi-a asigurat calificarea în sferturile Ligii Campionilor: "N-am avut nicio presiune!"

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins duminică, în deplasare, formaţia germană Thuringer HC, cu scorul de 38-30 (17-12), în cea de-a treia partidă din grupa principală II a Ligii Campionilor, şi şi-a asigurat astfel calficarea matematică în sferturile competiţiei.

La final, Oana Manea a declarat că ea şi colegele sale nu au simţit presiunea rezultatului şi că aceasta a fost cheia succesului.

"Eu, una, m-am simţit fără presiune şi am jucat foarte degajate, ştiam, la cât le-am vizionat, că acasă joacă foarte bine şi că au început destul de bun şi după meciurile pe care le-am avut noi înainte, începutul nostru a fost mult mai greu şi de asta cred că mă temeam.  Am jucat destul de degajate şi fără presiune şi cam toate au venit de la sine.

Trebuie să muncim mai mult în formula asta pentru că drumul este destul de lung, o să avem meciuri foarte multe şi destul de grele", a declarat Manea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: csm bucurestioana manea 

viewscnt
Articole similare