Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia oficială a lui CFR Cluj în cazul presupusei retrageri a lui Ţucudean: "Sperăm să facă o minune"

VIDEO | Reacţia oficială a lui CFR Cluj în cazul presupusei retrageri a lui Ţucudean: "Sperăm să facă o minune"

CFR Cluj

Comentarii

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, a comentat presupusa retragere a lui George Ţucudean, la doar 28 de ani.

"Nu există anunţul lui Ţucudean. Dacă a dat cineva acestă ştire, să şi-o asume, dar nu există nici un anunţ. Nu se pune problema şi nu ştiu de unde a apărut ştirea", a spus clar şi răspicat Bogdan Mara. 

În plus, Ţucudean este pregătit să joace atât în campionat, dar şi în returul cu Slavia: "George este la antrenament acum, este în lotul pentru mâine, pentru Praga şi este un jucător important pentru echipa noastră. Sperăm să facă o minune, să ne ajute să marcăm un gol important la Praga şi să ne calificăm".

OPERAT LA INIMĂ ŞI CU GÂNDUL LA RETRAGERE 

Problemele medicale nu îi dau pace lui George Ţucudean. Atacantul a suferit o nouă intervenţie chirurgicală la inimă în startul sezonului şi Dan Petrescu nu a putut să îl folosească până de curând pe golgheterul campioanei din sezonul trecut. 

La începutul lunii august, chiar Ţucudean a dezvăluit că se gândeşte la retragere: "M-am gândit că pot să mă las, mă gândesc în continuare... Sunt nişte probleme... Nu e problemă la genunchi sau ceva, e problemă la inimă. M-au asigurat că nu o să păţesc nimic, am făcut a doua intervenţie, mi-am revenit destul de bine, în zece zile am început efortul, am făcut pregătire cu preparatorul fizic, separat câteva zile, nu am avut nicio problemă, am intrat la antrenament foarte bine cu ei şi mă bucur că am ajuns aproape la acelaşi nivel ca şi ei de pregătire. Îmi lipsesc meciurile, normal, nu am ritm de joc, dar eu zic că m-am descurcat destul de bine pentru un meci. Mai ales că am intrat cu Maccabi şi a fost un ritm foarte ridicat acolo. Şi m-am simţit bine şi acolo", a declarat George Ţucudean, la finalul meciului cu Chindia.

Cu toate acestea, Ţucudean a intrat în partida cu Celtic, de la Glasgow, şi a marcat golul victoriei lui CFR. 

 

Afla mai multe despre: bogdan marageorge tucudeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare