Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia oficialilor dinamovişti, după ce Adrian Mihalcea a declarat, la Telekom Sport, că mai are bani de luat de la club

VIDEO | Reacţia oficialilor dinamovişti, după ce Adrian Mihalcea a declarat, la Telekom Sport, că mai are bani de luat de la club

Dinamo București

Comentarii

Dorin Şerdean, preşedintele executiv al lui Dinamo, a declarat că au fost efectuate plăţi din partea conducerii ”câinilor”, după ce Adrian Mihalcea a dezvăluit, invitat la emisiunea ”Sport Report”, că nu a primit niciun ban pentru perioada în care a antrenat trupa din Ştefan cel Mare.

Şerdean a spus că în continuare clubul are datorii, atunci când a fost întrebat dacă au fost achitate cele trei luni de salarii restante, însă nu mai sunt atât de mari.

”(n.r.- Care este situaţia cu salariile?) O ştiţi, este publică, s-au făcut plăţi, chiar şi azi s-au făcut plăţi, totul este bine. (n.r.- S-au plătit cele trei luni de salarii restante?) Nu chiar. Am achitat cazul Nistor, cazul Uhrin, cazul Mihalcea. Mai sunt datorii care mai apar, ne bucurăm că nu sunt aşa de mari”, a declarat Dorin Şerdean.

Fostul antrenor al lui Dinamo, Adrian Mihalcea, a recunoscut că nu a primit niciun ban de pe urma mandatului scurt de pe banca echipei din "Ştefan cel Mare".

Adrian Mihalcea, neplătit pentru aventura la Dinamo

Mihalcea a fost demis în iulie, înainte de venirea spaniolilor din conducere, şi a decis să renunţe la o bună parte din salariu. Antrenorul încă are de recuperat o parte din bani:

"Nu, n-am luat niciun ban. Niciun ban. N-am luat niciun ban de la Dinamo. Când am ajuns a fost problema financiară gravă. Când m-am despărţit, am renunţat de bună voie la două treimi din bani, iar ceilalalţi... Sunt într-un proces. Am renunţat de bună voie, pentru că ştiind ce simt eu pentru Dinamo... Nu m-am dus pentru bani. Nu m-au interesat banii. Se aflau în această perioadă dezastruoasă. Am plecat înainte să vină spaniolii. Am zis că renunţ că şi aşa e de greu de gestionat situaţia. Am renunţat din pur sentiment dinamovist.", a declarat Adrian Mihalcea la Telekom Sport.

Adrian Mihalcea a adunat şapte meciuri pe banca tehnică a lui Dinamo. A câştigat un singur meci oficial şi a pierdut alte cinci.

Sub comanda sa, Dinamo a marcat 5 goluri şi a primit 11. Singura victorie a fost obţinută pe 5 iulie 2020, la Clinceni. Mihalcea a pierdut de două ori cu FCSB în Cupa României, dar şi partidele cu Viitorul, FC Voluntari, Sepsi. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani a lăsat-o pe Dinamo pe loc retrogradabil.

Afla mai multe despre: dinamodinamo bucurestiliga 1dorin serdeanadrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare