Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia oficialilor FRF după primul meci jucat de Chiricheş în ultimele cinci luni: "Contează foarte mult acest lucru"

VIDEO | Reacţia oficialilor FRF după primul meci jucat de Chiricheş în ultimele cinci luni: "Contează foarte mult acest lucru"

Fotbal intern

Comentarii

Vlad Chiricheş a jucat primul său meci pentru Napoli în acest sezon. Fundaşul central a fost titular în meciul retur pe care echipa lui Ancelotti l-a disputat cu Zurich în 16-imile Europa League.

De altfel, aceasta a fost prima partidă pentru Vlad Chiricheş după o pauză de cinci luni. În septembrie 2018, fundaşul s-a accidentat în remiza albă pe care naţionala României a scos-o în Liga Naţiunilor, pe propriul teren, cu Muntenegru.

"Este o veste foarte bună, pentru că, pe 23 martie, la Solna, debutăm în preliminariile pentru EURO. Avem probleme la linia de fund, asta e clar. Adică, Săpunaru joacă, Moţi joacă, dar mai departe ... Dragoş Grigore încă nu a început să joace, deja face un an de când nu a mai jucat, ultimul lui meci oficial a fost în martie anul trecut. Bălaşa iată că nu joacă în momentul ăsta, Nedelcearu nu a început să joace.

Chiricheş, clar, e numărul unu din defensivă şi este căpitanul echipei. Este primul căpitan al echipei naţionale, deci este şi un lider. Contează foarte mult. E bine că prinde minute în Europa League, pentru că meciul de la Solna mi se pare extrem de important" , a declarat Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF.

Afla mai multe despre: chirichesandrei vochinancelottizuricheuropa league 

viewscnt
Articole similare