Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia Patriciei Ţig după ce a câştigat turneul de la Istanbul. Ce i-a transmis Eugenie Bouchard: "Ce meci! Patricia a jucat atât de bine"

VIDEO | Reacţia Patriciei Ţig după ce a câştigat turneul de la Istanbul. Ce i-a transmis Eugenie Bouchard: "Ce meci! Patricia a jucat atât de bine"

Tenis

Comentarii

Jucătoarea Patricia Ţig a declarat, duminică, după ce a câştigat turneul de la Istanbul, că finala cu Eugenie Bouchard a fost “o luptă mare”. Ţig s-a emnoţionat la ceremonia de decernare a trofeului, în momentul în care i-a mulţumit familiei sale.

“Vreau şi eu să o felicit pe Genie pentru acest meci. A fost o luptă mare şi sunt fericită că am jucat amândouă atât de bine. Vreau să le mulţumesc şi soţului meu şi fiicei mele, care sunt aici. Sper să nu mă emoţionez prea tare. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea şi pentru că aţi fost mereu lângă mine indiferent de situaţie. Le mulţumesc şi organizatorilor turneului pentru treaba bună făcută şi pentru că ne-aţi făcut să ne simţim ca acasă. Eu aşa m-am simţit. Sper că vor reveni aici anul viitor”, a spus sportiva.

Eugenie Bouchard a felicitat-o pe Patricia Ţig pentru prestaţie: “Ce meci! Vreau să îmi felicit adversara, pe Patricia, pentru că a jucat atât de bine astăzi”. Bouchard le-a mulţumit organizatorilor pentru că i-au dat un wild card pentru calificări. “A fost o săptămână memorabilă la Istanbul şi sper să revin”, a mai afirmat sportiva canadiană.

Jucătoarea Patricia Maria Ţig, locul 88 WTA, a câştigat, duminică, turneul de la Istanbul, după o finală de două ore şi jumătate cu sportiva canadiană Eugenie Bouchard, numărul 272 mondial. Pentru româncă este primul trofeu în circuitul WTA. Ţig s-a impus cu scorul de 2-6, 6-1, 7-6 (4) în faţa lui Bouchard, fructificând a opta minge de meci, după ce a ratat 7.

Afla mai multe despre: patricia tigeugenie bouchard 

viewscnt
Articole similare