Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia plină de emoţie a Cristinei Neagu după ce a văzut imagini din timpul recuperării sale: "Am avut lacrimi în ochi"

VIDEO | Reacţia plină de emoţie a Cristinei Neagu după ce a văzut imagini din timpul recuperării sale: "Am avut lacrimi în ochi"

Handbal

Comentarii

Accidentată grav la sfârşitul anului trecut la CE din Franţa, Cristina Neagu a fost nevoită să stea mai bine de nouă luni în afara terenului de joc.

În această perioadă sportiva a fost monitorizată iar multe momente din timpul recuperării sale au fost adunate într-un film pe care sportiva de 31 de ani l-a văzut pentru prima oară zilele acestea.

"Chiar am plâns când am văzut prima oară filmul. Finalul filmului m-a făcut să îmi dau seama de ce sunt aici.Şi d ce am ajuns la acest nivel şi de ce am această putere să îmi revin de fiecare dată. Am fost filmată la recuperare în timp ce îmi făceam exerciţiile obişnuite. Am încercat să fiu şi să transmit autenticitate, am vrut să vadă lumea în film că sunt naturală. Cred că au fost câteva ore de filmare. Eu cred că e foarte greu să fii actor, iar eu am încercat să fiu cât mai autentică" , a declarat Cristina Neagu după ce filmuleţul a fost făcut public.

Neagu a fost la a doua accidentare gravă a carierei. După ce a scăpat de calvarul primeia a fost desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii.

"În spatele imaginii de sportiv profesionist care activează la cel mai înalt nivel. Mi se pare că uneori oamenii văd ce e mai uşor. Că eşti pe teren, că joci bine, că dai goluri, că lumea te aplaudă, că lumea te aclamă şi că totul este roz. Este foarte multă muncă în spate, sunt multe sacrificii şi am vrut cumva să araăt oamenilor ce înseamnă de fapt să fii un sportiv la cel mai înalt nivel" , a mai precizat Cristina.

Kinetoterapeutul Ovidiu Kurti i-a fost alături Cristinei în aceste luni de chin.

"Eu am reuşit să o scot de multe ori din pepeni, dar am zis că cea mai mare dorinţă a mea şi a îmbrăţişat şi ea ideea. Nu mai vreau să o salut cu 4 degete ci cu 5" , a glumit Ovidiu.

Afla mai multe despre: cristina neagukurtifilmuleţrecuperarelacrimi 

viewscnt
Articole similare