Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia sinceră a lui Pancu după revenirea lui Tamaş la naţională: "A mai avut probleme în partea superioară, la fel ca mine"

VIDEO | Reacţia sinceră a lui Pancu după revenirea lui Tamaş la naţională: "A mai avut probleme în partea superioară, la fel ca mine"
Comentarii

Gabriel Tamaş a revenit în echipa naţională, după o pauză de trei ani. Ultima dată când fundaşul evolua în remiza României din Irlanda de Nord se întâmpla în iunie 2015.

La 35 de ani, Gabriel Tamaş este veteranul echipei naţionale a României. După o carieră presărată cu scandaluri şi escapade nocturne, fundaşul care evoluează din vara anului trecut la Hapoel Haifa pare că şi-a găsit liniştea în Israel. Iar Contra şi-a îndreptat atenţia către el, după ce Chiricheş s-a accidentat. Mulţi sunt sceptici în privinţa convocării lui Tamaş, dar nu şi un fost rival de-al său, Daniel Pancu.

"Mie îmi pare rău cu nu am păţit şi eu ce a păţit şi Gabi, pentru că şi eu am avut momente bune, mai ales când jucam în Rusia, la Terek. Dar, plecând de la ideile preconcepute din România, oamenii nu au mai avut ochi pentru astfel de jucători. Cred că putea fi convocat mult mai devreme, pentru că şi sezonul trecut a fost fantastic pentru el.

A ajuns la 35 de ani, are maturitate deplină. A mai avut probleme în partea superioară, ca în cazul meu, dar acesta e temperamentul nostru, mai rebel. Cred că poate juca fără probleme încă un sezon la echipa naţională, în aceste calificări şi chiar şi în calificările pentru Euro 2020 poate fi un om de bază", a declarat Daniel Pancu.

Afla mai multe despre: pancutamasromaniairlanda de nordchiriches 

viewscnt
Articole similare