Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia surprinzătoare a lui Răzvan Lucescu după ce Mircea Lucescu a plecat de la naţionala Turciei

VIDEO | Reacţia surprinzătoare a lui Răzvan Lucescu după ce Mircea Lucescu a plecat de la naţionala Turciei

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu spune că nu este deloc trist după ce tatăl său şi-a reziliat contractul cu federaţia din Turcia. Antrenorul lui PAOK Salonic spune că Mircea Lucescu s-a consumat foarte mult cât timp a fost selecţionerul Turciei.

Mircea Lucescu nu mai este selecţionerul Turciei, dar Răzvan Lucescu vede partea pozitivă în această situaţie. Antrenorul liderului din Grecia susţine că Mircea Lucescu nu era deloc fericit la cârma naţionalei Turciei:

”(n.r. Puţin trist că Mircea Lucescu a reziliat cu naţionala Turciei?) Nu, eu.... Personal, nu sunt deloc trist, sunt chiar mulţumit pentru el. Pentru că eu nu l-am văzut deloc în această postură. E o situaţie pe care nu o poţi controla ca antrenor al echipei naţionale, depinzi de foarte multe lucruri, depinzi de o foarte mare conjunctură. Nu eşti acolo, pe teren, iar el a fost obişnuit să fie zi de zi pe teren, să transmită ideile lui, să educe jucătorii pe care îi avea. Ori aşa, fiind la echipa naţională, nu l-am simţit niciodată fericit.

(n.r. Unde îl vedeţi în continuare?) Chiar nu ştiu, habar nu am. Aseară am vorbit cu el puţin, târziu, mi-a explicat foarte bine ceea ce s-a întâmplat şi eu i-am spus că a fost cea mai înţeleaptă decizie”, a declarat Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: razvan lucescumircea lucescu 

viewscnt
Articole similare