Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia unui jucător important al naţionalei după scandalul din Muntenegru: "Eu sunt singurul vinovat"

VIDEO | Reacţia unui jucător important al naţionalei după scandalul din Muntenegru: "Eu sunt singurul vinovat"

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Deac a fost unul dintre fotbaliştii care a recunoscut imediat după partida de la Podgorica că nu a ştiut ce miză ar fi avut un al doilea gol reuşit în faţa ex-iugoslavilor. Acum fotbalistul CFRului a luat totul asupra sa.

Ciprian Deac a jucat pe final de meci în Muntenegru, iar declaraţiile sale de după joc au strânit mai multe controverse. Mijlocaşul a lămurit lucrurile la microfonul Telekom Sport. 
 
"Eu sunt vinovat şi punct. Sper să se termine acest subiect, eu sunt singurul vinovat" a fost poziţia lui Deac legată de furtună declanşată după partida care a încheiat campania tricolorilor în Nations League. 
 
Deac are mai multe motive de satisfaţie pentru situaţia de la echipa de club. 
 
"Se tot vorbeşte că se schimbă antrenori, dar în acest moment CFR arată destul de bine. Jucăm un fotbal frumos, nu eu decid ce se întâmplă, suntem o echipă sigură care funcţioneaza. Acum vom urmări celelate partide mult mai relaxaţi, nu mai depindem de alte echipe, ci doar de noi" a mai spus mijlocaşul campioanei. 
 
Deac aşteaptă încontinuare explozia lui Alex Ioniţă. 
 
"Îmi place Ioniţă, daca trei antremnori nu te bagă trebuie să îţi pui semne de întrebare, am văzut o schimbare la el, e păcat de calităţile pe care le are. E bine că e amibiţios, atunci când te mulţumeşti să fii doar pe banca de rezerve nu ai ce căuta la fotbal" a încheiat fotbalistul de 32 de ani.   
 
 
 

Afla mai multe despre: deacromâniamuntenegrucfr clujioniţă 

viewscnt
Articole similare