Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia vehementă a Patriciei Vizitiu după înfrângerea cu CSM Bucureşti: ”Am jucat un handbal de proastă calitate”

VIDEO | Reacţia vehementă a Patriciei Vizitiu după înfrângerea cu CSM Bucureşti: ”Am jucat un handbal de proastă calitate”

Handbal

Comentarii

Patricia Vizitiu a afirmat la finalul meciului pierdut cu CSMB că echipa a jucat un handbal de proastă calitate şi ar trebui să strângă rândurile dacă vor să rămână în lupta pentru podium.

”Astea fac parte din joc (n.r. - greşelile). Într-adevăr am avut ocazii de unu la unu şi nu le-am fructificat. Am jucat un handbal de proastă calitate. Nu ne-a mers absolut nimic şi după eşecul suferit în Spania. Ne-am fi dorit să arate altfel tabela. Din păcate azi nu ne-a ieşit nimic, dar asta nu înseamnă că ne predăm sau că nu vom da vineri totul pe teren.

Acum nu putem să găsim vinovaţi. Vinovate suntem noi pe teren. Am fost 1 la 1 cu portarul. Într-adevăr oboseala se acumulează, joci din 3 în 3 zile, programul nu e favorabil, dar nu avem ce să facem decât să strângem rândurile. Nu avem mult timp la dispoziţie şi sperăm ca vineri să facem publicul fericit”, a spus Patricia Viziutiu la finalul partidei cu CSM Bucureşti.

foto: 007sport.ro

Afla mai multe despre: patricia vizitiuscm craiovaliga florilor,  

viewscnt
Articole similare