Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Reacţie halucinantă a lui Dan Alexa: ”Sunt nişte PISOI! Ştiu unde stau, să vină! Negoiţă e vinovat” Tehnicianul Astrei dezlănţuit la adresa ultraşilor lui Dinamo

VIDEO Reacţie halucinantă a lui Dan Alexa: ”Sunt nişte PISOI! Ştiu unde stau, să vină! Negoiţă e vinovat” Tehnicianul Astrei dezlănţuit la adresa ultraşilor lui Dinamo

Astra Giurgiu

Comentarii

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Dan Alexa, a declarat după meciul cu Dinamo, scor 3-2, că galeria dinamovistă l-a ameninţat şi înjurat, însă îşi arată răutatea doar din tribună, de fapt fiind “nişte pisoi”.

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

La finalul partidei, Dan Alexa a avut ceva de împărţit cu fanii lui Dinamo Bucureşti. Tehnicianul Astrei a lansat atacuri dure la adresa ultraşilor care l-au înjurat şi ameninţat pe parcursul meciului.

”Aş dori să transmit un mesaj PCH-ului (n.r Peluzei fanilor dinamovişti). Din punctul meu de vedere sunt doar niste pisoi. Ei vin cu gluga in cap, dar daca sunt asa puternici sa vina sa ma caute, ca stiu unde stau. Din punctul meu de vedere Negoita e slab. A permis asta. Ei sunt nişte pisoi, PCH nu mai există pentru mine. M-au înjurat de familie şi de copii. Dar când mă văd pe stradă vor să facă poze cu mine! Le-am demonstrat tot timpul, le mai demonstrez: nu au ce sa-i facă lui Dan Alexa! Am fost ameninţat, înjurat de familie, de copii. Pentru mine galeria asta nu există. În ţarc sunt puternici şi în afara lor pisoi.  Pentru mine PCH sau care sunt ei pe aici, nişte pisoi. Pe stadion se poate înjura, dar sunt copii. Dar li se permit multe. Dacă eu am un hotel şi vin şi îmi dau foc la hotel, sunt slab. Negoiţă. Din punctul meu de vedere Negoiţă este de vină” a tunat antrenorul Astrei.

”Am avut alte 3-4 ocazii de gol pe lângă cele trei goluri marcate”

Despre partida câştigată în faţa lui Dinamo, Alexa a mărturisit la finalul jocului:

”Un joc bun, un spectacol. Cred că am fost echipa mai bună. pe lângă cele trei goluyri am mai avut încă 3-4 situaţii de a înscris Felicit echipa pentru că au făcut un meci foarte bun. Am avut reacţie la pauză, am pus presiune încă de când a început repriza a doua. Le-am spus că e un moment prin care pot să schhimber soarta unui joc. E foarte important să nu îşi piardă încrederea, foarte important să intre altfel pentru că eram obligaţi să avem reacţie încă de la început. Pentru că dacă am fi intrat în jocul lui Dinamo, ar fi fost greu să întoarcem rezultatul. Un rezultat echitabil şi o victorie meritată” a mărturisit tehnicianul Astrei la finalul partidei câştigate cu 3-2 în faţa lui Dinamo.

Afla mai multe despre: dan alexadinamo 

viewscnt
Articole similare