Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţie nervoasă a lui Alibec, după ce a fost schimbat de Dică! A vrut să spargă uşa de la vestiare

VIDEO | Reacţie nervoasă a lui Alibec, după ce a fost schimbat de Dică! A vrut să spargă uşa de la vestiare

FCSB

Comentarii

Denis Alibec nu şi-a putut controla nervii şi a avut din nou o ieşire incredibilă! Schimbat de Nicolae Dică în finalul meciului cu Voluntari, căpitanul FCSB-ului s-a răzbunat pe uşa de la vestiare

Alibec a avut parte de un nou meci modest în tricoul FCSB-ului, iar căpitanul roş-albaştrilor a bifat încă o seară în care nu a reuşit să marcheze.

În plus, după ce că prestaţia din teren a fost una lamentabilă, Alibec a ieşit în ”decor” şi după ce a fost schimbat de Dică.

La ieşirea din stadion, patronul roş-albaştrilor a anunţat că pe Denis Alibec îl aşteaptă o pedeapsă usturătoare. Atât pentru modul în care joacă în ultima perioadă, cât şi pentru ieşirea nervoasă din această seară.

Ăsta nu este comportament de fotbalist profesionist şi nici de căpitan. Poate ar trebui să-l întrebaţi pe Alibec despre ce a făcut. Ăsta nu e comportament de căpitan de echipă sau de jucător profesionist. Nu ştiu, poate e adevărat că el are nevoie de un transfer, însă pentru asta trebuie să-şi facă datoria şi să joace la cel mai bun nivel al său”, a declarat Dică la Telekom Sport.

Reacţia lui Alibec a fost comentată şi în studioul Telekom Sport de Basarab Panduru. Fostul internaţional nu s-a arătat deloc mirat de reacţia atacantului.

E tipic Alibec. Ce vă miraţi aşa? Toată lumea spune că trebuie să-l ajutăm. Păi atunci hai să-l ajutăm. El ştie ce face, ştie ce vrea... Nu ştiu de ce la Astra nu avea astfel de ieşiri şi aici are”, a spus Panduru, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alibecdicavestiarescandal,  

viewscnt
Articole similare