Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţie superbă a lui Gică Hagi după victoria cu Ţara Galilor. "Regele", cuvinte mari pentru tricolorii mici

VIDEO | Reacţie superbă a lui Gică Hagi după victoria cu Ţara Galilor. "Regele", cuvinte mari pentru tricolorii mici

Echipa națională

Comentarii

Gheorghe Hagi a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre calificarea aproape realizată a tricolorilor mici la turneul final european. Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile are mare încredere în noua generaţie care se formează sub tricolor.

Fostul selecţioner, Daniel Isăilă a explicat la finalul partidei România - Ţara Galilor că o parte din meritele acestei posibile calificări îi revin şi lui Gică Hagi. ”Am putut construi liniştit, precum la marile cluburi, pentru că Gică a avut un proiect sănătos pentru fotbalul românesc” explica Isăilă.

Hagi a reacţionat la Sport Center: ”Meritele sunt ale copiilor, ale lui Mirel, ale lui Isăilă. Bravo lor, merită apreciere. Poate că sunt şi eu o parte mică, dar copiii sunt foarte talentaţi. Au potenţial imens. Au avut antrenor şi prima dată, au antrenor bun şi acum” a declarat Hagi.

Despre prestaţia lui Ianis Hagi, Gică a declarat: ”Toţi sunt importanţi. Ianis? Asta înseamnă un decar. Atârnă şi are presiune, dar o va duce bine”

La finalul intervenţiei de la Telekom Sport, fostul număr 10 al Generaţiei de Aur a făcut o declaraţie superbă: ”Mai e un meci, trebuie să fim serioşi. După aceea totul e posibil. E frumos, e important pentru ei, dar ei trebuie să aibă ambiţia să fie mai buni decât am fost noi. Aşa e viaţa făcută, să treacă meciul cu Liechtenstein şi mai vorbim”.

Reprezentativa Under 21 a României a învins, vineri, la Cluj-Napoca, scor 2-0 (0-0), selecţionata similară a Ţării Galilor, în penultima etapă a grupei 8 de calificare la Campionatul European din 2019. La partida de la Cluj-Napoca, au marcat Dennis Man ’55 şi George Puşcaş ’71.

Înaintea ultimei etape, programată marţi (România – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia-Herţegovina, Ţara Glilor – Elveţia), echipa României este lider în clasament, cu 21 de puncte. Portugalia este pe doi, cu 19 puncte, iar Bosnia pe trei, cu 18 puncte. Ţara Galilor este pe poziţia a patra, cu zece puncte, la egalitate cu Elveţia, locul 5. Ultima din clasamentul grupei este adversara României din ultima etapă, Liechtenstein, care a pierdut până acum toate meciurile, astfel că nu are niciun punct.

Cele nouă câştigătoare ale grupelor de calificare merg direct la Campionatul European, iar patru din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

Afla mai multe despre: gheorghe hagimirel rădoiromânia 

viewscnt
Articole similare