Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţie superbă a lui Simeone după ce a văzut cum l-a imitat Cristiano Ronaldo! Argentinianul şi-a arătat cealaltă faţă

VIDEO | Reacţie superbă a lui Simeone după ce a văzut cum l-a imitat Cristiano Ronaldo! Argentinianul şi-a arătat cealaltă faţă
Comentarii

Cristiano Ronaldo a elimnat-o aproape de unul singur pe Altetico Madrid, după un hat-trick reuşit în manşa retur, câştigată de Juventus cu 3-0, iar la final i-a plătit o poliţă lui Diego Simeone, care la meciul tur a făcut un gest cu conotaţii obscene, după golul de 2-0.

CR7 a aşteptat finalul partidei pentru a se descătuşa, iar gestul a fost văzut şi de Simeone, care însă a dat dovadă de un fair-play desăvârşit.

Acesta l-a lăudat pe Ronaldo, a vorbit la superlativ despre Juventus şi a găsit şi o explicaţie pentru gestul atacantului.

"Cristiano Ronaldo e cel mai bun din lume şi poate oferi astfel de performanţe în meciurile mari!  A văzut ce am făcut eu pe Wanda Metropolitano şi, la fel ca mine, a încercat să-şi arate caracterul!



Juventus a jucat mai bine! A fost o şansă la lovitura da cap a lui Morata, dar nimic altceva. Juventus a împins jocul mereu şi au ajuns în careul nostru, deci a trebuit să ne apărăm. Trebuie să o felicit pe Juve pentru cu au atacat foarte bine. Au fost mai buni şi au meritat victoria. E adevărat că am greşit şi noi, dar ei au fost mai buni tactic", a declarat Diego Simeone după meci.

Formaţia Juventus Torino s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Atletico Madrid, în manşa retur a optimilor competiţiei. Cristiano Ronaldo a marcat toate cele trei goluri, în minutele 27, 48 şi 86 (penalti).

În tur, Atletico Madrid câştigase la Madrid cu scorul de 2-0, la 20 februarie. Atunci au marcat Gimenez ’78 şi Godin ’83. După golul lui Gimenez, Diego Simeone a făcut un gest vulgar către tribuna oficială a stadionului Wanda Metropolitano. El a fost amendat apoi de UEFA cu 20.000 de euro.

Afla mai multe despre: cholo simeoneronaldo 

viewscnt
Articole similare