Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţie uluitoare a lui Bale după ce a adus victoria Realului. Galezul a făcut gesturi urâte faţă de colegi

VIDEO | Reacţie uluitoare a lui Bale după ce a adus victoria Realului. Galezul a făcut gesturi urâte faţă de colegi

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale a marcat din penalty golul de 2-1 în meciul câştigatigat de Real Madrid în faţa lui Levante. După reuşită galezul a refuzat să sărbătorească reuşita alături de colegi.

Supărarea lui Gareth Bale pe colegi, pe staff şi pe toată lumea din jurul echipei, e evidentă. S-a văzut perfect duminică seară, după ce a transformat penalty-ul care le-a adus victoria galacticilor. Galezul a refuzat să dea mâna cu colegii şi chiar a făcut gesturi nervoase prin care şi-a arătat nemulţumirea. 

Bale e supărat că, de când a revenit după accidentarea care l-a ţinut toată luna ianuarie pe bară, Solari îl foloseşte numai din postura de rezervă. Au fost opt meciuri, iar în trei dintre ele a şi reuşit să marcheze şi fie să aducă victoria, fie să consolideze rezultatul pentru galactici. Pe Solari nu îl mulţumuesc încă prestaţiile lui Bale, din moment ce sunt preferaţi Lucas Vasquez sau Vinicius. 

Conform presei din Spania, Bale e supărat mai ales pe doi dintre colegi. Curtois l-a supărat după ce a dezvăluit că Bale e proeclit în vestiarul lui Real "el golfista" (n.r. jucătorul de golf) pentru că atunci când echipa are zile libere merge la o vilă pe care o are în ţara natală ca să joace golf, şi nu rămâne în Spania. În plus, l-a dat de gol că nu e prea sociabil, că preferă să meargă devreme la culcare în cantonamente şi de multe ori nu ia masa alături de colegi. Marcelo l-a supărat şi el, după ce a declrat că galezul vorbeşte puţin şi nici nu stăpâneşte limba spaniolă. 

 

Afla mai multe despre: reallevantebalemarcelocurtois 

viewscnt
Articole similare