Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţii după egalul dintre U Cluj şi UTA. Balint: ”Două puncte pierdute de noi”. Falub: ”Nu avem constanţă”

VIDEO | Reacţii după egalul dintre U Cluj şi UTA. Balint: ”Două puncte pierdute de noi”.  Falub: ”Nu avem constanţă”

Fotbal

Comentarii

Formaţia UTA Arad, locul doi în clasamentul eşalonului secund, a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci restanţă din etapa a şasea.

Antrenorul formaţiei UTA Arad este de părere că echipa sa merita victoria astăzi. ”Din punctul meu de vedere, două puncte pierdute astăzi de noi, pentru că, după aspectul ocaziilor mari pe care le-am ratat, am fi meritat să câştigăm acest joc. Trebuie să îi felicit pe băieţi, pentru că din punct de vedere tactic am făcut un joc foarte bun.

Din păcate, dacă nu pot gazdele marca, ne-am băgat-o singuri în poartă.

La cum arată clasamentul în acest moment, suntem acolo, cu şanse bune. Dar uitaţi-vă ce program avem! Sunt meciuri extrem de grele pentru noi, într-un interval scurt de timp. Trebuie să încercăm să ieşim cu bine din această perioadă, să încercăm să facem puncte cât mai multe”, a spus Laszlo Balint, antrenor UTA Arad, la finalul meciului.

Adrian Falub crede că jucătorii săi s-au relaxat prea mult, lucru inadmisibil în condiţiile în care formaţia sa speră să promoveze cât mai curând în Liga 1.

”Am luat un gol impardonabil, pe o greşeală pe care nu pot să o înţeleg. Noi am dominat jocul, fără să ne creem ocazii foarte clare de gol, am avut situaţii, am vrut să jucăm. Atât am putut astăzi. E un punct cred eu echitabil până la urmă.

În mintea jucătorilor, promovarea care a fost la începutul campionatului, era aşa... un obiectiv secundar.

Noi nu avem foame ca să câştigăm meciuri. Nouă ne place să jucăm meciurile cu Steaua, cu echipele... când e atmosferă frumoasă, când e lume multă. Dar când vrei să promovezi, când vrei să câştigi un campionat, trebuie să ai continuitate, să ai constanţă. Noi nu avem, noi trăim pentru meciurile importante”, a spus Adrian Falub, antrenor U Cluj.

Afla mai multe despre: falubbalint,  

viewscnt
Articole similare