Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţiile giuleştenilor la întoarcerea în ţară, după peripeţiile din Turcia: "Suntem obosiţi, stresaţi şi iritaţi"

VIDEO | Reacţiile giuleştenilor la întoarcerea în ţară, după peripeţiile din Turcia: "Suntem obosiţi, stresaţi şi iritaţi"

Liga 2

Comentarii

Rapidiştii au ajuns, în sfârşit, în ţară, cu o zi întârziere. Staff-ul şi jucătorii giuleştenilor au fost blocaţi în aeroportul din Istanbul, totul în urma incidentului în care un avion a ratat aterizarea şi trei oameni şi-au pierdut viaţa.

Delegaţia Rapidului ar fi trebuit să se întoarcă în ţară cu aceeaşi companie de care aparţinea şi aeronava care s-a rupt în trei bucaţi la aterizarea pe aeroportul din Istanbul. Trei oameni şi-au pierdut viaţa în urma incidentului, iar giuleştenii au ratat zborul către Bucureşti. Rapid se întorcea din cantonamentul de pe care l-a susţinut în Antalya.

"Suntem obosiţi, stresaţi, iritaţi. Nu speriaţi, până la urmă e important că am ajuns sănătoşi acasă, chiar dacă ne-am dereglat programul cu o zi, am pierdut o zi prin aeroporturi. Pe mine mă preocupă mai mult starea de sănătate a fundaşilor centrali, să vă spun sincer, decât că am pierdut o zi pe drumuri" , a spus Daniel Pancu.

"A fost cu peripeţii, trebuia să ajungem ieri, din păcate nu a fost nici vina companiei, pentru că s-a întâmplat acea tragedie cu acel avion şi a trebuit să dormim o noapte la Istanbul. Până la urmă, e bine că am ajuns acasă, suntem sănătoţi şi asta contează. Vă daţi seama că nu ne-a picat bine. Poate că aşa a vrut Dumnezeu ca noi să ne întoarcem acasă şi din păcate pentru acei oameni să fie în locul nostru" , a declarat Ionuţ Voicu.

Afla mai multe despre: pancurapid 

viewscnt
Articole similare