Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţiile lui Casap, Luckassen şi Măţan după victoria Viitorului cu FC Voluntari: "Ne dorim întotdeauna play-off-ul!"

VIDEO | Reacţiile lui Casap, Luckassen şi Măţan după victoria Viitorului cu FC Voluntari: "Ne dorim întotdeauna play-off-ul!"

Farul Constanța

Comentarii

Marcatorii celor de la două goluri din victoria Viitorului contra Voluntariului, Luckassen şi Carlo Casap, dar şi Alexandru Măţan, au vorbit la finalul partidei câştigate de echipa antrenată de Ruben de la Barrera. Mijlocaşul Casap a marcat în Liga 1 după o pauză de peste 500 de zile.

"Am şi luptat, ne-am şi sacrificat, dar per total eu zic că am avut un meci bun. Ne unim acum mai repede, suntem o echipă şi cred că am meritat victoria. Sigur, am avut un start mai greoi, dar începem să ne facem în teren toate automatismele. Conexiunea deja începe să se vadă şi eu zic că o să avem un sezon foarte bun. Acest club întotdeauna o să îşi dorească playofful, în primul rând, şi după aceea, să se bată cât mai sus. Este un obiectiv principal pentru noi şi ne dorim să ajungem în playoff", a spus Carlo Casap, la flash-interviu.

"Este o victorie meritată. Cred că tot grupul ăsta a făcut o treabă excelentă, ne-am antrenat la capacitate maximă şi meritam. Adică cele 6 puncte din clasament nu reflectau realitatea. Viitorul a ajuns un brand în România, nu puteam să fim pe ultimele locuri. Acum sperăm să o ţinem aşa, să avem o serie cât mai lungă de victorii.

Pentru mine a fost un meci special, Voluntari a fost echipa care a avut încredere în mine când eu am avut momente mai puţin bune în carieră. Pe această cale vreau să le mulţumesc şi le sunt recunoscător mereu. Mister face o treabă foarte bună, noi respectăm toate indicaţiile şi sperăm să îl facem mândru că ne antrenează. Pentru mine, Domnul Hagi rămâne cel mai bun antrenor cu care am lucrat"
, a spus Luckassen, după partidă.



"Cel mai important este că am luat cele trei puncte şi sunt foarte fericit. Avem o echipă bună, am mai multe ocazii de gol, lucrez din greu şi mă simt din ce în ce mai bine. În prima repriză a fost un meci foarte intens, treceam din apărare în atac. Dar în a doua repriză am avut ocazii şi am marcat.

Viitorul este o echipă care vrea să lupte pentru playoff şi are un stil diferit de joc. La Iaşi era altceva. Şi Iaşi este o echipă bună, dar Viitorul este la un alt nivel. Am întâlnit deja adversarii cei mai puternici, dar acestea sunt cele mai grele meciuri. E bine că am pornit cu 3 puncte acum"
, a declarat şi Măţan.

FC Voluntari - Viitorul 0-2, în Liga 1

FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FC Voluntari, în etapa a VII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Luckassen '66 şi Casap '90+4.

FC Voluntari: Rîmniceanu - Vlad (Kocic '87), Armaş, Balaur (Achim '46), Costin - Borţoneanu, Pablo de Lucas, I.Gheorghe - Mailat (Anderson '86), Jefte (Lopes '87), Ad.Popa (Grădinaru '77). Antrenor: Mihai Teja.

FC Viitorul: Cojocaru - Benzar, Mladen, Martinez, de Nooijer - Matei, Gaztanaga, Ciobanu (Artean '77) - Măţan (Fernandes '90+3), Luckassen (Stoian '90+3), Iancu (Casap '61). Antrenor: Ruben de la Barrera.

Afla mai multe despre: carlo casapluckassenmatanviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare