Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţiile presei spaniole după debutul lui Vinicius Jr ca titular la Real Madrid: ”Un fotbalist diferit, dintre cei care nu se prea mai văd”

VIDEO |  Reacţiile presei spaniole după debutul lui Vinicius Jr ca titular la Real Madrid: ”Un fotbalist diferit, dintre cei care nu se prea mai văd”

Real Madrid

Comentarii

Vinicius Junior a fost titular în premieră la Real Madrid în partida de Cupă cu Mellila. Brazilianul pentru care Real Madrid a plătit 45 de milioane de euro pe vremea când avea doar 16 ani a impresionat şi a trezit admiraţia presei spaniole.

Brazilianul a făcut de toate pe terenul echipei din Liga a treia. A pasat decisiv la două dintre goluri, şi-a trecut în cont o bară, o rabona şi câteva driblinguri de efect. A fost jucătorul cu cele mai multe driblinguri reuşite în acest sezon pentru gruparea blanco.

Vinicius a arătat clarviziune, dribling în regim de viteză, personalitate şi creativitate. A produs dezechilibru şi a creat pericol real în ultimii 30 de metri din terenul advers.

Iar presa spaniolă n-a întârizat cu reacţiile: ”Oficial, Real Madrid a intrat în era Vinicius” scrie publicaţia ABC. ”S-a distrat pe teren, chiar dacă gazonul n-a fost cel mai bun. Pase cu călcâiul, driblinguri în viteză, şut, pase pe culoare, verticale. A fost cel mai bun fotbal jucat de un fotbalist de la Real Madrid în ultima lună” notează aceeaşi publicaţie în cronica meciului.

Cotidianul AS îşi pune deja întrebarea dacă nu cumva ”Vinicius ar trebui să fie titular şi în următorul meci al Madridului”, în timp ce MARCA scrie: ”Driblingurile sale în bandă sunt epocale. Show-ul marca Vinicius a arătat un alt Real Madrid”. Carlos Carpio, editorialist la acelaşi cotidian scrie în editorialul său de joi: ”Cu Vinicius se întâmplă lucruri, care la Madrid nu se mai întâmplaseră de mult. Este un fotbalist diferit, dintre cei care nu se mai văd astăzi atât de des. Este special şi trebuie menajat şi protejat, pentru că viitorul Realului sună mult mai bine cu el în teren”.

El Confidencial, o altă publicaţie importantă notează: ”Steaua lui Vinicius a început să strălucească şi, odată cu ea, şi Real Madrid” în timp ce El Pais, cotidianul cu cel mai mare tiraj din Spania dă verdictul: ”Vinicius reanimează Real Madrid. Fiecare acţiune a sa crează pericol. De asta are nevoie Real Madrid”.

Jose Aguado, editorialist la cotidianul La Razon scrie: ”Realul lui Solari? Mai mult Vinicius decât ...cojones” cu referire la declaraţia dată de noul antrenor înainte de acest meci. ”Nu îi este teamă să-şi asume responsabilitatea. Asta fac marii campioni” scrie acelaşi Aguado.

În fine, El Mundo, un alt cotidian de mare tiraj explică: ”Are încă multe de învăţat, dar nu putea învăţa stând pe bancă şi uitându-se la ceilalţi cum joacă. Detaliile pe care le-a lăsat la Mellila sunt detaliile unui viitor mare fotbalist. Un sfat pentru Solari, care l-a taxat uşor la finalul meciului: nu-i cere lui Vinicius să se apere. Băiatul e fotbalist, nu luptător”

Prestaţia lui Vinicius contra lui UD Mellila, în clipul de mai jos

Afla mai multe despre: vinicius juniorreal madrid 

viewscnt
Articole similare