Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real - Bayern 2-2. Spaniolii merg cu emoţii în cea de-a treia finală la rând

VIDEO | Real - Bayern 2-2. Spaniolii merg cu emoţii în cea de-a treia finală la rândgalerie foto
Comentarii

Real Madrid s-a calificat, marţi, în finala Ligii Campionilor, după ce a remizat contra echipei Bayern Munchen, scor 2-2, pe Bernabeu, la o săptămână de la succesul obţinut pe Allianz Arena, 2-1. Este cea de-a treia finală la rând atinsă de echipa pregătită de Zinedine Zidane, care merge la Kiev pentru a cuceri al 13-lea trofeu din istorie.

La fel ca în manşa retur a sferturilor de  finală ale ediţiei trecute, Real Madrid primea vizita lui Bayern din postura de favorită la calificare, datorită succesului de la Munchen, 2-1. Însă, calculele madrilenilor au fost date peste cap rapid de Joshua Kimmich, care a deschis scorul în minutul 3, la fel cum o făcuse şi în urmă cu o săptămână. Egalarea vine rapid, după ce Benzema scapă din marcaj şi reia imparabil cu capul, de la a doua bară, o centrare ideală venită de la Marcelo. Ritmul creşte şi mai mult, iar Muller (32') şi James (33') trec pe lângă 2-1, pentru ca, peste şase minute, Ronaldo să nimerească poarta pentru prima oară.

Prima repriză se încheie cu o fază controversată. În prelungiri, Kimmich centrează, iar Marcelo atinge mingea cu mână, dar arbitrul lasă jocul să continue, deşi reluările par să arate că a fost penalty.

20 de secunde. De atât a avut nevoie Benzema ca să reuşească dubla în partea secundă, deşi francezul nu a avut decât meritul de a urmări mingea după o greşeală cum rar se vede într-o semifinală de Ligă. Tolisso a pasat înapoi pentru Ulreich, iar portarul lui Bayern a alunecat şi a dat pe lângă minge, Benzema făcând 2-0.

CR7, joc şters în meciul cu numărul 100 în Ligă, pentru Real

În minutul 55, Ronaldo a avut şansa de a rezolva calificarea, dar a avut o ratare pe măsura gafei lui Ulreich. N-a fost meciul lui Ronaldo, deşi portughezul a ajuns la 100 de apariţii în Champions League, la Real Madrid. A marcat, în schimb, James Rodriguez (63'), dar columbianul nu a sărbătorit reuşita, din respect pentru echipa de la care este împrumutat. Finalul a fost sufocant. Oaspeţii au atacat în valuri, iar gazdele au jucat la trecerea timpului. Realul a fost salvată de Navas, care a avut două intervenţii cât o calificare în finală.

În cea de-a doua semifinală se întâlnesc AS Roma şi Liverpool, miercuri, de la 21:45, pe Olimpico, în direct la Telekom Sport 1. În tur, Liverpool s-a impus, pe Anfield, cu 5-2. Finala va avea loc pe 26 mai, la Kiev.

Real Madrid - Bayern 2-2 (Benzema 11', 46'/Kimmich 3', James Rodriguez 63')

Min. 90+3': Încă o intervenţie remarcabilă a lui Navas, care îi fură mingea din bocanc lui Lewandowski!

Repriza a doua se prelungeşte cu cel puţin cinci minute!

Min. 74: Paradă senzaţională a lui Keylor Navas, la un şut bun expediat de Tolisso, din apropiere.

Min. 63: Goool, James! Mijlocaşul ofensiv înscrie împotriva echipei de la care este împrumutat la Bayern, iar germanii sunt la un gol distanţă de Kiev! Mai întâi, columbianul a şutat în blocaj, apoi a marcat printre picioarele lui Keylor Navas, dar nu s-a bucurat după gol, în semn de respect pentru fanii echipei la care a jucat între 2014 şi 2017.

Min. 55: Ce ratare a lui Ronaldo! Portughezul are golul de 3-1 la îndemână, după o centrare perfectă a lui Marcelo, dar trimite peste din poziţie ideală.

Min. 46: Goool, Real Madrid, după o gafă cum rar se vede într-o semifinală de Ligă! Tolisso a pasat înapoi pentru Ulreich, dar portarul germanilor a alunecat şi Benzema a profitat şi a rămas cu poarta goală, ducând scorul la 2-1.

Pauză pe Santiago Bernabeu, după o primă parte cu de toate: goluri, ratări imense şi nelipsitele controverse.

Min. 45+1: Germanii cer din nou penalty, după ce mingea centrată de Kimmich îl loveşte în mână pe Marcelo, în suprafaţa de pedeapsă. De această dată, reluările par să le dea dreptate.

Min. 39: Primul şut pe cadrul porţii expediat, în această seară, de Cristiano Ronaldo! Ulreich scoate în corner.

Min. 33: Ocazie imensă irosită de James Rodriguez! Mijlocaşul columbian a trimis peste poartă, din poziţie perfectă, după ce, în primă fază, Keylor Navas a respins un şut al lui Lewandowski, apoi Muller a recentrat pentru James.

Min. 32: Şansă bună pentru Bayern, dar Muller trage slab, în braţele lui Navas, după o pasă venită de la Ribery.

Min. 17: Prima fază controversată! Germanii solicită penalty la o intervenţie a lui Sergio Ramos asupra lui Lewandowski, dar arbitrul lasă jocul să continue.

Min. 15: Sfert de oră demn de o finală de Liga Campionilor. Se joacă într-un ritm foarte alert.

Min. 11: Goool, Real Madrid! Benzema egalează rapid, cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Marcelo. Acest gol nu schimbă foarte mult calculele calificării; Bayern mai avea nevoie să înscrie un gol şi la 1-0

Min. 3: Goool, Bayern! Kimmich deschide scorul, la fel ca în partida tur, după o greşeală a lui Sergio Ramos.

A început meciul! Real Madrid are un avantaj, după victoria obţinută la Munchen, astfel că-şi permite să piardă la limită pentru a merge mai departe.

ECHIPELE DE START:

REAL MADRID: Navas - Vazquez, Ramos, Varane, Marcelo - Kovacici, Kroos, Modrici - Asensio - Benzema, Ronaldo

BAYERN: Ulreich - Kimmich, Sule, Hummels, Alaba - Tolisso, Alcantara - Muller, James, Ribery - Lewandowski

UPDATE 20:15 | Alexandru Săbău şi Florin Răducioiu vin cu cele mai proaspete informaţii de la Madrid.

Alexandru Sabau si Florin Raducioiu, direct de pe gazonul stadionului “Santiago Bernabeu”. Real Madrid - Bayern Munchen se joaca azi, de la 21:45, la Telekom Sport 1

Publicată de Telekom Sport Romania pe 1 Mai 2018

UPDATE 18:45 | Cu trei ore înainte de meci, fanii lui Real Madrid fac show pe străzile de lângă Santiago Bernabeu.

UPDATE 14:00 | Fanii celor două echipe sunt pregătiţi pentru marele meci

Astfel, oaspeţii nu pot conta la acest joc pe Neuer (absent tot sezonul), Boateng, Vidal, Robben şi Coman. În acelaşi timp, Alaba este incert, dar are şanse bune să fie recuperat până la ora jocului. Mult mai bună este situaţia în care se regăseşte Zinedine Zidane, care nu se va putea baza doar pe serviciile lui Carvajal. În schimb, Isco şi Nacho sunt incerţi. 

ECHIPELE PROBABILE

Real Madrid: Navas; Nacho, Ramos, Varane, Marcelo; Modrić, Kroos, Casemiro; Asensio, Benzema, Ronaldo
Absent: Carvajal
Incerţi: Isco, Nacho

Bayern: Ulrich; Kimmich, Hummels, Süle, Alaba; Martínez, Thiago, James, Müller, Ribéry; Lewandowski
Absenţi: Neuer, Boateng, Vidal, Robben, Coman 
Incert: Alaba 

LIVE VIDEO Real Madrid - Bayern Telekom Sport 1

Bayern a câştigat o singură dată pe Bernabeu în ultimii 15 ani, chiar la precedenta vizită, scor 2-1, însă tot rău s-a terminat, bavarezii fiind eliminaţi în prelungiri. În rest, cinci victorii consecutive pentru Real.

Gazdele vin după şase partide consecutive cu varianta ambele marchează câştigătoare, iar casele de pariuri oferă o cotă extrem de mică pentru o nouă astfel de variantă şi la acest meci: 1.36! 

Atât Bayern, cât şi Real Madrid au utilizat numeroşi jucători de rezervă în etapa de campionat din weekend-ul precedent. Tot au reuşit să câştige: 2-1 pentru Real cu Leganes, respectiv 4-1 pentru Bayern cu Frankfurt. 

Statistica ne arată că Bayern are 20 de deplasări consecutive cu gol marcat. În acelaşi timp, Real a înscris de fiecare dată în ultimele 11 meciuri de acasă. 

Afla mai multe despre: real madridbayerntelekom sportliga campionilor 

viewscnt
Articole similare