Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real câştigă la Munchen după ce a fost condusă cu 1-0. Bayern a fost ”secerată” de accidentări!

VIDEO | Real câştigă la Munchen după ce a fost condusă cu 1-0. Bayern a fost ”secerată” de accidentări!
Comentarii

Real Madrid a început prost meciul de la Munchen, fiind dominată în prima jumătate de oră. Drept consecinţă, Kimmich a deschis scorul pentru Bayern!

Marcelo a restabilit egalitatea, chiar înainte de pauză, cu un şut frumos, exact din marginea careului. După pauză, tot Bayern a condus ostilităţile, însă după o greşeală imensă a lui Rafinha, madrilenii au preluat conducerea, Asensio marcând după un contraatac condus excelent de Lucas Vasquez.

Dacă ghinioanele nu se ţineau scai de Bayern, Real Madrid ar fi putut avea probleme mari, mai ales că Ronaldo a jucat modest. Jupp Heynckes a fost nevoit să facă două schimbări până în minutul 34, Robben şi Boateng ieşind accidentaţi. Din motive medicale a fost nevoi să-l înlocuiască şi pe Javi Martinez, în a doua parte a jocului.

Returul va avea loc marţi, 1 mai, începând cu ora 21:45, în direct pe Telekom Sport 1.

BAYERN - REAL MADRID 1-2 (Kimmich 28 / Marcelo 44, Asensio 57)

ECHIPELE DE START:

Bayern Munchen: Ulreich - Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha - , Martinez, Rodriguez - Robben, Muller, Ribery - Lewandowski
Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Lucas Vazquez, Modrici, Casemiro, Kroos - Isco - Ronaldo

Final. 

Min 71. Ronaldo marchează, dar golul este anulat pe motiv de henţ.

Min 69. Trage Ribery, dar mingea este deviată în corner!

Min 57. GOOOOOOL REAL MADRID!!! Rafinha face o greşeală mare, iar Real pleacă pe contraatac cu Vasquez. Asensio finalizează cu un şut frumos!

Min 51. Ribery face o cursă în flancul stângă, pasează în faţa porţii, dar mingea este agăţată de Varane.

Min 46. Start în a doua parte a meciului.

PAUZĂ

Min 44. GOOOOOOL REAL MADRID! Marcelo restabileşte egalitatea!

Min 41. Ocazie mare pentru Bayern. Hummels trange din vole!

Min 35. Eroare de începător a lui Ribery! Şi în ce situaţie!

Min 34. Sule în înlocuieşte pe accidentatul Boateng.

Min 28. GOOOOOOL BAYERN MUNCHEN. Kimmich deschide scorul la Munchen!

Min 23. Carvajal şutează puternic, dar portarul neamţ se opune.

Min 18. Rafinha trimite primul şut pe poartă, unul slab însă.

Min 10. Fault dur între Ramos şi Lewandowski!

Min 8. Robben iese accidentat şi intră Alcantara!

Min 1. A început meciul!

Meciul va fi condus de cel mai bogat arbitru din lume, Björn Kuipers.


Au fost stabilite echipamentele cu care vor juca Bayern şi Real Madrid în această seară. Bavarezii, din postura echipei gazdă, vor evolua în roşu, în timp ce ”galacticii” au ales echipamentul negru.


 

  • Dubla dintre Bayern şi Real reprezintă şi un duel al tehnicienilor Jupp Heynckes şi Zinedine Zidane. Heynckes are şansa să-şi ia din nou adio de la Bayern cu un trofeu Champions League câştigat, exact cum s-a întâmplat în 2013, în timp ce Zidane aleargă pentru al treilea titlu consecutiv cucerit în Liga Campionilor.

Toată lumea se aştepta la o finală Bayern Munchen - Real Madrid, dar duelul dintre bavarezi şi ”galactici” se va tranşa în dublă manşă, în semifinalele Ligii Campionilor. Nemţii au trecut de Sevilla, în timp ce Real a tremurat serios în returul cu Juventus de pe Bernabeu.

Ultima întâlnire dintre cele două forţe ale Europei s-a consemnat în 2017, în sferturile de finală din Liga Campionilor. Real a fost echipa care a mers mai departe, după ce a câştigat cu 2-1 la Munchen şi 4-2, după prelungiri, la Madrid.

BAYERN, FAVORITĂ LA PARIURI

Pentru prima confruntare, casele de pariuri şi-au ales favorita. Bayern are o cotă de 2,05 pentru victorie, în timp ce Real Madrid primeşte cota 3,75 pentru a se impune în Germania. Egalul este cotat la 3,70. Chiar dacă au a doua şansă pentru meciul tur, Real Madrid este văzută în continuare drept marea favorită la cucerirea trofeului. 2,95 este cota pentru ca Real Madrid să cucerească a 13-a ”urecheată”din istorie.

Partida dintre Bayern Munchen şi Real Madrid va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1, miercuri, de la 21:45. Cele mai importante faze sunt în timp real pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: bayernreal madridliga campionilor,  

viewscnt
Articole similare