Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid a înregistrat primul eşec din actuala ediţie a La Liga, Înfrângere surprinzătoare cu Mallorca

VIDEO | Real Madrid a înregistrat primul eşec din actuala ediţie a La Liga, Înfrângere surprinzătoare cu Mallorca

Fotbal

Comentarii

Formaţia Real Madrid a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de Mallorca, într-un meci din etapa a noua a campionatului Spaniei.

Golul a fost marcat de Lago Junior, în minutul 7. În minutul 74, de la madrileni a fost eliminat Odriozola, el primind al doilea cartonaş galben.

Pentru Real Madrid este primul eşec din actuala ediţie de campionat, în care a obţinut în primele etape cinci victorii şi trei remize.

LIVE VIDEO | Mallorca - Real Madrid 1-0 (Lago 7')

ECHIPELE DE START

Mallorca: Manolo Reina - Joan Sastre, Martin Valjent, Antonio Raillo, Fran Gamez, Baba Rahman - Aleix Febas, Salva Sevilla - Dani Rodriguez, Ante Budimir, Lago Junior.

Real Madrid: Thibaut Courtois - Alvaro Odriozola, Eder Militao, Sergio Ramos, Marcelo - Isco, Casemiro, James Rodriguez - Vinicius Junior, Karim Benzema, Luka Jovic.


FINAL

GOOOOOOL Mallorca! Lago pătrunde din flancul stâng şi plasează perfect mingea

A început partida!


Mallorca primeşte vizita formaţiei Real Madrid în etapa a noua din Primera Division, sâmbătă, ora 22:00. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 3, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Madrilenii au nevoie de victorie pentru a reveni pe primul loc în clasamentul La Liga, după ce Barca a făcut scor în deplasare, cu Eibar.

5 victorii şi 3 egaluri au obţinut fotbaliştii pregătiţi de Zinedine Zidane în acest start de sezon.

Afla mai multe despre: mallorca - real madrid 

viewscnt
Articole similare