Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid a învins-o, cu puţine emoţii, pe Salamanca şi a mers mai departe în Cupa Spaniei. Vezi AICI toate golurile

VIDEO | Real Madrid a învins-o, cu puţine emoţii, pe Salamanca şi a mers mai departe în Cupa Spaniei. Vezi AICI toate golurile

Real Madrid

Comentarii

Salamanca - Real Madrid, meci din "16"-imile Cupe Spaniei, s-a terminat cu victoria Realului, scor 3-1.

Echipa lui Zidane a deschis repede scorul, prin Bale. Galezul l-a depăşit pe brazilianul Ronaldo în topul marcatorilor madrileni. Salamanca a restabilit egalitatea după pauză. Morillo a înscris golul carierei, la doar două minute după ce a intrat pe teren. Madrilenii au trecut din nou în avantaj datorită autogolului semnat de Gongora. Brahim Diaz a stabilit scorul final în prelungiri, Unionistas - Real 1-3.


VIDEO | Salamanca - Real Madrid 1-3

ECHIPELE DE START

  • Salamanca: Pereiro - Piojo, Gongora, Ayoze, Zubiri, Gallego - Garrido, Jose Angel, Javi Navas - Andres, Carlos de la Nava
  • Real Madrid: Areola - Carvajal, Nacho, Militao, Marcelo - Valverde, Casemiro, James Rodriguez - Bale, Benzema, Vinicius

Min. 90+2: GOL Real Madrid! Brahim Diaz înscrie în al doilea minut de prelungire şi Real Madrid se califică mai departe.

Min. 62: GOL Real Madrid! Un jucător de la Salamanca şi-a introdus mingea în proprie poartă, după o deviere a lui Brahim Diaz. 

Min. 57: GOL Salamanca! Romero a restabilit egalitatea după o greşeală a lui Eder Militao. 

Min. 18: GOL Real Madrid! Gareth Bale a deschis scorul după o respingere greşită în apărarea celor de la Salamanca. 


Duelul este extrem de dezechilibrat, iar asta reiese din cotele de la pariuri pe care le au cele două echipe. La toate casele de pariuri, cota lui Real Madrid se apropie 1, iar cine mizează pe echipa din liga a 3-a spaniolă poate câştiga de 30 de ori mai mult suma pariată, în cazul în care cei din Salamanca realizează o minune. 

Unionistas de Salamanca s-a fondat în 2013, după falimentul celor de la UD Salamanca şi a pornit din liga a 6-a spaniolă şi a reuşit promovarea până al treilea eşalon fotbalistic spaniol în cinci ani. Sezonul trecut, Salamanca a terminat pe locul 9 în Segunda Division B. 

Real Madrid vine după ce a câştigat Supercupa Spaniei, în urma unui turneu Final Four disputat în Arabia Saudită. În ultima etapă de campionat, gruparea Los Blancos a învins adversara lui CFR Cluj din UEFA Europa League, FC Sevilla, cu scorul de 2-1. 

ECHIPELE PROBABILE

  • Salamanca: Pereiro; Piojo, Zubiri, Placeres, Gongora; Navas, Ribelles, Portilla, Romero; Andres, Grande
  • Real Madrid: Areola; Carvajal, Nacho, Militao, Mendy; Valverde, Isco, Rodriguez; Diaz, Jovic, Vinicius

Afla mai multe despre: real madridsalamancasalamanca real madridcupa spanieicopa del rey 

viewscnt
Articole similare