Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Real Madrid a revenit pe Bernabeu într-un meci cu şapte goluri! Camavinga, gol la debut pentru formaţia blanco

VIDEO Real Madrid a revenit pe Bernabeu într-un meci cu şapte goluri! Camavinga, gol la debut pentru formaţia blanco

La Liga

Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga

Real Madrid a făcut spectacol la revenirea pe Santiago Bernabeu. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti le-a dat emoţii fanilor, A fost condusă de două ori de Celta Vigo. Santi Mina marcat primul gol la întoarcerea galacticilor pe celebrul stadion, dar Karim Benzema a dat recital. Francezul a egalat. Cervi a adus o  din nou pe Celta în avantaj după o fază ca de fotbal în sală. Tot Benzema a fost cel care a egalat la 2 după pauză. Vinicius Junios a marcat pentru 3 la 2.

Super transferul reuşit de Real în această vară, Camavinga a punctat la debut la doar 6 minute după ce a intrat pe teren. Benzema a reuşit hattrick-ul din penalty şi a închis tabela la 5 la 2.

Atletico Madrid a fost condusă mai mult de o jumătate de oră pe terenul lui Espanyol. Gazdele au deschis scorul pe finalul primei reprize, prin Raul de Tomas. Madrilenii s-au chinuit mult să egaleze. Carasco a reuşit până la urmă golul de 1 la 1. Când nimeni nu se mai aştepta, Lemar a adus victoria lui Atletico. 

Valencia a făcut spectacol pe terenul Osasunei. Gazadele au deschis scorul în minutul 8 prin Moncayola, care a marcat cel mai rapid gol pentru Osasuna din ultimii doi ani. Valencia a egalat prin argentinianul Maxi Gomez. După pauză liliecii au dat recital. După autogolul lui Hernandez  prin care au preluat conducerea, Guedes a făcut 3 la 1 pentru oaspeţi. Scorul final Osasuna - Valencia 1 la 4 a fost stabilit de paraguaianul Alderete, iar liliecii sunt pe primul loc în La Liga după 4 etape.

Cadiz a rămas fără victorie în La Liga şi după etapa a patra. Sociedat a învins-o după dubla lui Oyarzabal. Internaţionalul spaniol a punctat prima oară din pasa lui Elustondo. A mai marcat o dată din penalty.
 

Afla mai multe despre: real madridcamavingarezumate la liga 

viewscnt
Articole similare