Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid a revenit pe locul trei în LaLiga, după victoria de la Malaga, una mai clară decât scorul de pe tabelă, 2-1

VIDEO | Real Madrid a revenit pe locul trei în LaLiga, după victoria de la Malaga, una mai clară decât scorul de pe tabelă, 2-1

La Liga

Comentarii

Secunda 100 a adus prima ocazie la Malaga - Real Madrid: Benzema n-a prins voleul aşa cum şi-ar fi dorit. Apoi Kovacici l-a întins bine pe portarul Roberto, iar Vasquez a irosit o pasă bună venită de la Isco. Şi toate acestea până la mijlocul primei reprirze.

LIVE VIDEO | Malaga - Real Madrid 1-2 (Rolan 90+3 / Isco 29, Casemiro 63)

Golul a venit în minutul 29: Isco a marcat din lovitură liberă.

Singura ocazie a gezdelor a venit înaintea pauzei şi a fost uriaşă: Casemiro a gafat incredibil, însă Iturra nu l-a putut învinge pe Navas.

Casemiro s-a revanşat în repriza secundă. A iniţiat un tiki-taka pe ruta Benzema - Isco şi l-a finalizat cu golul de 2-0.

Malaga a reuşit golul de onoare chiar la utlimul atac, prin uruguayanul Rolan. S-a terminat 2-1, Real a revenit pe locul trei în clasamentul LaLiga.

Echipele de start:

Malaga: 1.Jimenez - 15.Ricca, 2.Miquel, 23.Torres, 18.Rosales - 7.Iturra, 25.Lacen - 11.Castro, 8.Adrian, 24.Rolan - 12.Ideye; Rezerve: 19.Bueno, 26.En Nesiry, 21.Samuel, 22.Lestienne, 13.Prieto, 36.Rodriguez, 5.Rolon

Real Madrid: 1.Navas - 15.Hernandez, 4.Ramos, 3.Vallejo, 2.Carvajal - 22.Isco, 14. Casemiro, 23.Kovacic - 20.Asensio, 9.Benzema, 17.Lucas; Rezerve: 13.Casilla, 24.Ceballos, 19.Hakimi, 8.Kroos, 18. Llorente, 12.Marcelo, 21.Mayoral.

min. 90+3: GOOOL Malaga! Jucătorii antrenaţi de Gonzalez reduc din diferenţă la ultima fază a partidei.

min. 63: GOOOL Real Madrid! Casemiro trimite mingea în poarta goală, după o fază în trei a madrilenilor.

min. 46: Start în repriza secundă! 

PAUZĂ

min. 44: Ocazie importantă pentru Malaga! Greşeală a lui Casemiro, Navas intervine salvator.

min. 29: GOOOL Real Madrid! Isco este faultat în marginea careului de 16 metri şi tot el transformă lovitura liberă, cu un şut care nu-i dă nicio şansă portarului Malagăi.

min. 16: Ocazie Real Madrid! Kovacic vine din spate şi loveşte puternic cu capul, dar Jimenez intervine salvator.

min. 10: Lipsa jucătorilor de bază din primul ”11” se simte în jocul lui Real Madrid. Atacuri sterile ale jucătorilor pregătiţi de Zidane.

min. 1: A început partida!


UPDATE:: Zidane a decis să-l menajeze pe Ronaldo. Portughezul nu se află nici pe banca de rezerve.

După calificarea îndelung contestată în semifinalele Ligii Campionilor, elevii lui Zinedine Zidane merg pe "La Rosaleda" pentru a încerca să învingă şi să rămână în lupta pentru locul 2 cu Atletico şi Valencia. Înaintea acestui joc, campioana en titre are 64 de puncte şi ocupă poziţia a patra, la un punct de Valencia, învinsă de Barcelona, şi la patru de Atletico, a doua clasată, care primeşte duminică vizita lui Levante.

În schimb, Malaga este ultima în La Liga, având o misiune imposibilă în acest final de campionat: 14 puncte de recuperat faţă de Levante, prima echipă aflată în afara zonei retrogradării, în cele şapte etape rămase de disputat.

În partida tur, Real Madrid s-a impus, pe Santiago Bernabeu, scor 3-2, în faţa echipei Malaga.

Meciul Malaga - Real Madrid se va disputa duminică, de la 21:45, în direct la Telekom Sport 2, iar cele mai importante faze se vor regăsi, în timp real, şi pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: real madridmalagala liga 

viewscnt
Articole similare