Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Atletico Madrid 0-0. Derby-ul Capitalei a fost meciul portarilor

VIDEO | Real Madrid - Atletico Madrid 0-0. Derby-ul Capitalei a fost meciul portarilor

Real Madrid

Comentarii

Thibaut Courtois şi Jan Oblak au fost cei mai buni jucători al derby-ului Capitalei. S-a terminat 0-0, un rezultat care avantajează echipa lui Simeone şi, indirect, FC Barcelona.

Real Madrid şi Atletico Madrid n-au reuşit să impresioneze într-un derby al Capitalei, destul de puţin ofertant din punct de vedere al ocaziilor de gol. Elevii lui Simeone au fost mai periculoşi în prima repriză, dar s-au lovit de zidul ridicat de fostul lor coechipier, Thibaut Courtois. 

Belgianul a intervenit salvator în situaţii de unu contra unu cu Antoine Griezmann şi Diego Costa, salvându-şi in extremis echipa din situaţii limită. Real Madrid a ripostat prin Gareth Bale, galezul trimiţând pe lângă poartă, în urma unei lovituri libere executate de Toni Kroos. 

Lopetegui a fost nevoit să-l schimbe la pauză pe Bale, care a resimţit probleme la muşchii aducctori. Cu Ceballos intrat în locul galezului, Real Madrid a pus definitiv stăpânire pe mijlocul terenului, dar ocaziile mari la poarta lui Oblak au întârziat să apară. Asensio a fost totuşi aproape de primul gol al serii, însă portarul sloven a intervenit fabulos cu mâna şi i-a răpit şansa golului tânărului mallorquin, aflat la meciul cu numărul 100 în tricoul blanco.

Cu un Karim Benzema foarte şters şi lipsită de prospeţime în faţa porţii, dar şi la construcţie, gruparea merengue nu a reuşit să creeze pericol real la poarta unui Oblak, protejat de o excelentă defensivă, condusă de imperialul Diego Godin. Atletico s-a mulţumit cu o remiză albă, care o avantajează per total în lupta pentru titlu. Trupa lui Simeone s-a apropiat în ultimele trei runde de Real şi Barca. 

”Los Colchoneros” au 12 puncte, în timp ce marile rivale, Real Madrid şi FC Barcelona au câte 14 puncte. Pentru Real situaţia este însă dificilă. Gruparea blanco adună 180 de minute fără gol marcat şi a clacat până acum în era Lopetegui în meciurile dificile ale sezonului: Supercupa Europei şi meciurile de campionat cu Athletic Bilbao, Sevilla şi Atletico Madrid. Nu a câştigat niciunul dintre ele şi a marcat un singur gol la Bilbao.

La Real Madrid a debutat oficial Vinicius Junior, puştiul brazilian pentru care Florentino Perez a plătit 45 de milioane de euro la numai 16 ani. Fotbalistul carioca devine primul jucător născut după 2000 care îmbracă tricoul Realului.


LIVE Real Madrid - Atletico Madrid 0-0

Final de meci

Min 87: Debut la Real Madrid, intră Vinicius Jr. Iese Karim Benzema în fluierăturile publicului

 

 

Min 66: Ocazie mare Real Madrid! Asensio, faţă în faţă cu Oblak, nu îl poate învinge

Min 63: Modric şut de la distanţă, dar pe lângă poarta lui Oblak. Real Madrid nu găseşte soluţii pentru a deschide apărarea lui Cholo Simeone

Oficial: la derby asistă 78.642 de spectatori

Min 48: Casemiro caută poarta, dar şutul său de la peste 20 de metri trece mult peste poartă

Min 46: S-a reluat meciul. Bale a ieşit la pauză, în locul său Dani Ceballos

Pauză: 0-0 în Derby după primele 45 de minute. Atletico a fost echipa mai periculoasă în primele 45 de minute.

Banner imens afişat de fanii Realului, cu un mesaj cât se poate de clar: ”Capitala aparţine Realului!”

Min 37: Ocazie Atletico! Courtois face un meci mare şi intervine din nou în situaţie de unu contra unu. De această dată, adversar i-a fost Diego Costa.

Min 20: Ocazie Real Madrid! Bale răspunde pentru gazde. Ratează din apropierea porţii la centrarea excelentă a lui Toni Kroos din lovitură liberă

Min 17: Ocazie mare Atletico Madrid! Griezmann scapă singur cu fostul său coleg, Thibaut Courtois, dar belgianul intervine fantastic.

► După primele 15 minute din meci, Real Madrid are posesie 77%. Atletico este însă foarte bine organizată. Elevii lui Simeone aşteaptă contrele, în timp ce par să cedeze mijlocul terenului fără probleme.

Min 4: Bale are prima incursiune periculoasă a meciului. Apărarea lui Atletico stă bine.  

Min 1: A început derby-ul. Atmosfera este spectaculoasă

Înainte de startul meciului, fotbaliştii Realului premiaţi de FIFA la începutul săptămânii au prezentat trofeele în faţa fanilor 


Update: Cele două rivale au ieşit la încălzire. Aproximativ 30 de minute până la startul partidei derby de la Madrid. Ramos şi Diego Godin îşi motivează colegii. Stadionul este aproape plin.

Update: Marco Asensio va bifa în derby meciul cu numărul 100 în tricoul echipei merengue. Are 22 de goluri pentru Real Madrid şi 19 pase decisive pentru coechipierii săi

 

 

Update: Aşa arată aşezările celor două formaţii în teren. 

Update: Acestea sunt formaţiile start. Telekomsport.ro le-a anticipat perfect

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Nacho - Modric, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Asensio

Atletico Madrid: Oblak - Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Saul, Rodri, Koke, Lemar - Griezmann, Diego Costa

Update: Gazdele au ajuns de asemenea la stadion. Jucătorii lui Lopetegui par super concentranţi

 

 

Update: Aşa arată ghetele personalizate ale lui Antoine Griezmann pentru acest meci

 

 

Update: Atletico Madrid a ajuns la stadionul Santiago Bernabeu. O oră şi jumătate până la startul derby-ului

 

Update: Este primul derby fără Cristiano Ronaldo după mult timp. Fără el, liderii golurilor din actualele echipe în derby sunt Antoine Griezmann şi Sergio Ramos. Fiecare au marcat câte cinci goluri. 


Nici Atletico şi nici Real Madrid nu au avut parte de începutul de sezon visat în La Liga. Elevii lui Simeone vin totuşi după primele două victorii consecutive din acest sezon. Marii rivali, au orgoliul rănit după usturătoarea înfrângere de pe Sanchez Pizjuan, 0-3.

Isco şi Marcelo sunt indisponibili pentru acest meci, astfel că Real Madrid se va baza cel mai probabil pe Nacho, ca fundaş stânga şi pe Asensio lângă Benzema şi Bale. Simeone a scăpat de problemele de efectiv şi este pregăti să atace Bernabeul cu toate armele.

A reuşit să-l bată deja pe Lopetegui în Supercupa Europei, când Atletico s-a impus după prelungiri, cu 4-2. În sezonul trecut, cele două formaţii au fost de neseparat în campionat. Duelurile directe s-au încheiat la egalitate, 1-1 şi 0-0.

Formaţii:

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Nacho - Modric, Casemiro, Kroos - Bale, Benzema, Asensio

Atletico Madrid: Oblak - Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Saul, Rodri, Koke, Lemar - Griezmann, Diego Costa
 

Afla mai multe despre: real madridatletico madridla ligaderby de madrid 

viewscnt
Articole similare