Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Real Madrid - Atletico Madrid 2-0. Madridul e ”alb”! Atletico Madrid a suferit prima înfrângere a sezonului, chiar în faţa eternei rivale locale

VIDEO Real Madrid - Atletico Madrid 2-0. Madridul e ”alb”! Atletico Madrid a suferit prima înfrângere a sezonului, chiar în faţa eternei rivale locale

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a câştigat derby-ul Capitalei, 2-0 cu Atletico Madrid, într-un meci transmis în direct de Telekom Sport.

După 26 de etape consecutive fără înfrângere, Atletico Madrid s-a recunoscut învinsă de marea rivală locală, Real Madrid. ”Los Colchoneros” au primit în acest meci, la fel de multe goluri ca în primele zece etape ale sezonului!

Casemiro a deschis scorul pentru Real Madrid în prima repriză, iar Dani Carvajal a marcat în partea a doua, după ce şutul său l-a lovit pe Jan Oblak şi a intrat în poartă.

Real Madrid IMPERIAL

Real Madrid a încheiat în stil de mare echipă o săptămână care se anunţa extrem de grea. Formaţia lui Zidane a obţinut victorii decisive la Sevilla, cu Gladbach şi acum în derby-ul cu Atletico Madrid. În niciunul din aceste meciuri, Real Madrid nu a primit gol!

Zidane l-a controlat tactic pe Diego Simeone în acest duel. Doar Lemar şi Saul au dat emoţii campioanei Spaniei, în repriza secundă. Real a avut mai multe şuturi la poartă, mai multe şuturi pe spaţiul porţii, o posesie mai bună şi mai multe oportunităţi de gol în general.

Diego Simeone a decis să înceapă meciul cu Llorente, Herrera şi Koke în linia mediană, în speranţa că îşi poate închide adversarul şi poate dubla foarte bine benzile terenului, ocupate de Trippier şi Hermoso. Nu i-a ieşit argentinianului, pentru că Toni Kroos, inepuizabilul Luka Modric şi distrugătorul Casemiro au pus stăpânire pe centrul terenului. Atletico a schimbat la pauză, dar când linia mediană a oaspeţilor a început să funcţioneze mai bine, Carvajal a scos din buzunar o torpilă, care l-a păcălit pe Oblak, şi a majorat avantajul formaţiei sale. 

Atletico rămâne peste Real şi Barca în clasament

Trupa lui Diego Simeone a pierdut prima partidă din actuala stagiune. Cu toate acestea, Atletico Madrid păstrează trei puncte peste Real Madrid şi 12 peste FC Barcelona.

Catalanii joacă mâine, acasă, cu Levante şi au o misiune uşoară. Nu trebuie totuşi uitat faptul că Atletico Madrid are şi ea o restanţă. Formaţia pregătită de argentinianul Simeone, are meci în runda viitoare cu Elche, pe teren propriu.

Rezumatul meciului şi al partidelor disputate sâmbătă, în La Liga


LIVE VIDEO Real Madrid - Atletico Madrid 2-0 (Casemiro 15, Oblak-aut 62)

Echipele de start:

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Casemiro, Modric, Kroos - Lucas Vazquez, Benzema, Vinicius
Atletico Madrid: Oblak - Trippier, Savid, Felipe, Hermoso - Llorente, Herrera, Koke, Carrasco - Suarez, Joao Felix


Final de meci. Real Madrid se impune cu scorul de 2-0

Min 80. Courtois intervine formidabil la reluarea cu capul a lui Saul

Min 78. Schimbă şi Zidane. Rodrygo şi Marco Asensio sunt trimişi în teren. Sunt înlocuiţi Carvajal şi Vinicius

Min 72. Iese Luis Suarez şi intră Kondogbia la Atletico Madrid

Min 62. GOOOOL REAL MADRID!!! Şut al lui Dani Carvajal, mingea loveşte bara, îl loveşte pe Oblak şi intră în poartă. 

Min 59. Iese Joao Felix şi intră Saul Niguez. Încă o schimbare efectuată de Diego Simeone, una care îl irită pe tânărul portughez, extrem de nervois după ieşirea de pe teren.

Min 54. Ocazie imensă a celor de la Atletico! Llorente centrează, Varane nu poate respinge şi Lemar ratează incredibil din interiorul careului mic

Min 51. Lovitură liberă periculoasă, dar şutul lui Sergio Ramos de la marginea careului se loveşte de zid. Real Madrid a cerut iniţial penalty pentru intervenţia lui Correa la Kroos. Lahoz a dictat lovitură liberă

Min 46. Nici nu a început bine repriza secundă şi Thomas Lemar primeşte un cartonaş galben

Pauză: Diego Simeone a efectuat trei modificări. Renan Lodi, Correa şi Lemar şi-au făcut apariţia pe teren

Min. 25 - Ocazie Atletico Madrid. Ferreira Carrasco execută un corner surprinzător, direct pe poartă, şi e la un pas să-l surprindă pe Courtois şi să înscrie. Belgianul era ieşit, pregătit să boxeze o eventuală centrare.


Min. 15 - GOOOOOOOLLLLL REAL MADRID! Casemiro deschide scorul cu o lovitură de cap, după un corner executat de Kroos. Brazilianul se înalţă fără să fie marcat de nimeni, loveşte bine cu capul şi îl învinge pe Oblak.


Min. 10 - Ocazie Real Madrid. Benzema profită de o minge recuperată de Lucas Vazquez în banda dreaptă, intră în careu şi trage puternic cu stângul, însă Oblak atinge mingea şi o deviază în bară. Balonul zguduie stâlpul porţii, iar Atletico Madrid scapă fără gol.


Min. 6 - Ocazie Real Madrid. Modric trage pe jos, de la distanţă, însă pe lângă poarta lui Oblack. Portarul sloven n-a avut nicio emoţie, şi-a dat seama că mingea iese şi nici măcar nu a mai întins braţele după minge.


Min. 1 - A început meciul.


Real Madrid are 6 puncte în spatele liderului, Atletico Madrid, singura formaţie din La Liga care nu a cunoscut încă gustul înfrângerii în acest sezon. Atletico a încasat două goluri în primele zece etape ale sezonului, în timp ce Real madrid a punctat de 17 ori în cele 11 meciuri disputate de la startul sezonului.

Ultimele trei partide dintre cele două rivale s-au încheiat fără prea multe goluri. Real Madrid a câştigat de două ori cu 1-0 în acest an, în timp ce în 2019 a fost 0-0 pe terenul formaţiei antrenate de Diego Simeone. 

Pe terenul Realului, Atletico Madrid a câştigat ultima dată în februarie 2016, cu un gol marcat de Antoine Griezmann, cel care între timp a ajuns la Barcelona.
 

Afla mai multe despre: real madridatletico madrid 

viewscnt
Articole similare