Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid face transferuri şi fără antrenor! A câştigat lupta cu Barcelona pentru "noul Neymar"

VIDEO | Real Madrid face transferuri şi fără antrenor! A câştigat lupta cu Barcelona pentru "noul Neymar"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a ajuns la un acord cu Santos pentru transferul atacantului brazilian Rodrygo, în vârstă de 17 ani, informează Marca.

Clubul de pe Santiago Bernabeu, care s-a luptat cu rivala Barcelona pentru aducerea jucătorului considerat "noul Neymar", va plăti 45 de milioane de euro pentru acest transfer, precizează sursa amintită.

Cum jucătorul este minor, urmând să împlinească 18 ani în ianuarie 2019, transferul propriu-zis se va face cel mai devreme iarna viitoare.

Rodrygo poate să joace atât în cele două flancuri, cât şi în centrul ofensivei. El a jucat 17 meciuri până acum pentru Santos şi a reuşit să înscrie şase goluri şi să dea două pase decisive. Cu o tehnică foarte bună în regim de viteză, Rodrygo aduce aminte de Neymar în perioada Santos, club la care şi-a început cariera şi actualul star al lui PSG.

El este cel de-al treilea brazilian de perspectivă care semnează cu Real Madrid, în ultimul an, după alţi doi tineri jucători cu profil ofensiv, Vinicius Junior şi Rodrigo Antonio Rodrigues.

 

Afla mai multe despre: real madridtransferrodrygo 

viewscnt
Articole similare