Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - FC Barcelona 2-0. Vinicius şi Mariano i-au dus pe "galactici" pe primul loc în La Liga. Toate fazele din El Clasico sunt AICI

VIDEO | Real Madrid - FC Barcelona 2-0. Vinicius şi Mariano i-au dus pe "galactici" pe primul loc în La Liga. Toate fazele din El Clasico sunt AICIgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Vinicius Junior şi-a trăit momentul de glorie de până acum al carierei. Brazilianul de 19 ani a înscris în El Clasico şi a devenit cel mai tânăr fotbalist care punctează în Real - Barca.

L-a depăşit chiar pe Messi. Era minutul 71 al meciului de pe Bernabeu. În prelungiri, la prima atingere a înscris şi Mariano Diaz şi a definitivat o victorie incertă în prima oră de joc.

Barcelona a ratat deschiderea scorului în două rânduri în prima repriză. Courtois s-a opus şuturilor trimise de Artur şi de Messi. În partea a doua, galacticii au fost mai periculoşi. Isco a avut două şanse mari.

La prima, Ter Stegen a scos miraculos, iar la cea de-a doua, Pique l-a salvat pe portarul german. S-a terminat 2-0 pentru Real, care a redevenit lider în La Liga. Cu 12 etape înainte de final, echipa lui Zidane are un punct peste Barcelona.


Real Madrid - FC Barcelona 2-0
Au marcat: Vinicius '71, Mariano '90+2

Echipele de start:

Real Madrid: Courtois  - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Casemiro, Valverde - Isco - Benzema, Vinicius
Rezerve: Areola, Militao, Modric, Bale, Lucas, Mendy, Mariano

FC Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique,Umtiti, Alba - De Jong, Busquets, Arthur, Vidal - Griezmann, Messi
Rezerve: Neto, Fati, Junior Firpo, Braithwaite, Rakitic, Alex Collado, Lenglet

Min. 90+2 - GOOOOOOL Real Madrid! Intrat în prelungiri, Mariano marchează pentru 2-0

Min. 71 - GOOOOOOOL Real Madrid! Vinicius deschide scorul cu ajutorul unei devieri a lui Pique

Min. 61 - Pique scoate de pe linia porţii lovitura de cap a lui Isco

Min. 56 - Şut superb al lui Isco şi intervenţie incredibilă a lui Ter Stegen

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+1 - Fluier final al primei reprize. FC Barcelona a ratat cele mai mari ocazii în primele 45 de minute ale meciului

Min. 38 - Courtois intervine excelent în faţa lui Messi şi o menţine pe Real Madrid în meci

Min. 34 - O nouă ocazie uriaşă pentru FC Barcelona. După o cursă superbă, scăpat singur cu portarul Realului, Arthur trimite direct în Courtois şi ratează şansa de a deschide scorul

Min. 21 - Ocazie mare ratată de Griezmann. Atacantul francez trimite peste poarta lui Courtois dintr-o poziţie foarte bună

Min. 7 - Benzema trimite primul şut al meciului. Reluarea atacantului francez trece însă mult peste poarta lui Ter Stegen

Min. 1 - Fluier de start al centralului Lahoz


UPDATE: FC Barcelona a ajuns la stadion

Meciul care opreşte timpul în loc, Real Madrid - Barcelona El Clasico 2020, revine la Telekom Sport chiar pe 1 martie. Duminică, de la ora 22:00, campioana Spaniei vizitează Estadio Santiago Bernabeu, la câteva zile după confruntările pe care cele două rivale le-au disputat în UEFA Champions League. Real Madrid are 53 de puncte înainte de duelul direct, în timp ce FC Barcelona are 55 de puncte şi a devenit etapa trecută noul lider din La Liga. Doar două înfrângeri are Real Madrid în campionat, ambele în deplasare, la Levante şi Mallorca. Barca a pierdut patru meciuri, ultimul dintre ele în ianuarie, pe Mestalla, scor 0-2.

Doar 18 goluri a marcat Barca în acest sezon în partidele din deplasare, în timp ce Real Madrid a încasat doar 9 goluri pe teren propriu. Formaţia lui Zidane nu a pierdut niciodată în acest sezon de La Liga pe teren propriu. În 12 meciuri, Real Madrid are 8 victorii şi 4 remize.

În tur, Barcelona şi Real Madrid au remizat, 0-0.

  • Real Madrid - Barcelona LIVE STREAM ONLINE. Vezi meciul în direct AICI

Ultima dată când Real Madrid a bătut-o pe Barcelona în El Clasico pe Bernabeu s-a întâmplat în august 2017 în Supercupa Spaniei. Barca a câştigat ultimele trei deplasări pe Bernabeu, şi a reuşit să-şi păstreze poarta imaculată în toate. Din ultimele 7 meciuri disputate pe terenul madrilenilor, Barca a câştigat nu mai puţin de 6, semn că El Clasico le prinde bine ”extratereştrilor” atunci când merg în fieful rivalei.

Real Madrid, favorită la casele de pariuri

Formaţia gazdă, Real Madrid este favorită la casele de pariuri. O victorie a madrilenilor primeşte o cotă de 2.20 la victorie, în timp ce remiza este cotată la 3.75. Barcelona are o cotă de 3.15 la victorie înainte de marele meci de pe Santiago Bernabeu.

Mateu Lahoz, arbitrul desemnat să conducă El Clasico

Antonio Mateu Lahoz (42 de ani) a fost desemnat să conducă la centru duelul dintre Real Madrid şi FC Barcelona.

Centralul născut în Algimia dAlfara (Valencia) a debutat în La Liga în 2008 şi este arbitru FIFA din 2011. Cunoscut pentru stilul său liber în care arbitrează un meci, Lahoz este considerat un arbitru de elită în fotbalul european şi unul dintre centralii cei mai buni din fotbalul european la această oră.

  • Real Madrid - Barcelona LIVE STREAM ONLINE. Vezi meciul în direct AICI

Ibericul acordă în medie 1.07 faulturi pentru echipele gazdă şi 1.14 faulturi pentru echipele oaspete. Anul trecut el a arbitrat meciuri din sferturile de finală şi semifinala UEFA Champions League dintre Tottenham şi Ajax Amsterdam. Lahoz a condus la centru meciuri din Europa League şi Champions League, dar şi partide de la Campionatul Mondial din 2018, Campionatul European sau Jocurile Olimpice. 80 de cartonaşe galbene a acordat Lahoz în meciurile din La Liga din acest sezon şi 4 cartonaşe roşii.

În cele patru meciuri de Champions League pe care le-a condus în actuala stagiune, spaniolul are 18 cartonaşe galbene acordate şi unul singur roşu. Pe Barca a condus-o în două meciuri în care a acordat 9 cartonaşe galbene, iar pe Real Madrid a condus-o ultima dată în partida din Cupa Spaniei cu Real Sociedad, scor 3-4.

Real Madrid, probleme mari pentru Hazard, starul de 100 de milioane de euro

Real Madrid a anunţat, duminică, diagnosticul în cazul accidentării lui Eden Hazard: fisură de peroneu. Astfel, starul belgian are şanse mici să mai evolueze în acest sezon.

Reputatul jurnalist spaniol Jose Luis Sanchez a dezvăluit că în foarte scurt timp va avea loc o şedinţă în birourile din "Santiago Bernabeu" în care va fi decisă soarta lui Eden Hazard. Oficialii lui Real trebuie să decidă dacă belgianul va fi operat sau nu. Bineînţeles şi dorinţa fotbalistului va fi luată în calcul. Un assist şi cinci goluri are Eden Hazard, în acest sezon. 15 meciuri a jucat în tricoul grupării Los Blancos

Barcelona are doar 12 jucători valizi pentru El Clasico 2020

Barcelona are mari probleme de efectiv înainte de El Clasico. Conform presei spaniole, doar 12 jucători sunt valizi pentru El Clasico: Ter Stegen, Semedo, Rakitic, Arthur, Pique, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, De Jong, Umtiti şi Junior Firpo.

Situaţia lui Pique este încă neclară, fotbalistul echipei lui Setien având în continuare probleme medicale după accidentarea suferită contra lui Napoli, la mijlocul săptămânii. Pique a fost înlocuit de Lenglet în minutul 90, după ce a căzut rău în urma unui duel şi şi-a răsucit glezna, acuzând dureri. El s-a prezentat însă miercuri la antrenamentul echipei sale.

Luis Suarez, Dembele, Sergi Roberto şi Jordi Alba vor fi cu siguranţă indisponibili în acest duel extrem de important.

Real Madrid - Barcelona, cele mai mari diferenţe de scor

Pe 19 iunie 1943, Real madrid avea să obţină cea mai clară victorie din istoria El Clasico. Gruparea blanco se impunea cu scorul de 11-1. Cu opt ani înainte de acest duel, madrilenii câştigaseră cu 8-2, într-un meci de campionat. Barca a obţinut cea mai clară victorie contra Realului pe 24 septembrie 1950, scor 7-2. Între ianuarie 1932 şi februarie 1935, Real Madrid a bifat cea mai lungă perioadă fără înfrângere în faţa marii rivale.

Messi, cel mai bun marcator din toate timpurile în El Clasico. Ramos recordul de meciuri jucate!

26 de goluri are Leo Messi în istoria meciurilor directe dintre Real Madrid şi Barcelona. Este cel mai bun marcator all time în confruntările directe.

  • Real Madrid - Barcelona LIVE STREAM ONLINE. Vezi meciul în direct AICI

Alfredo di Stefano şi Cristiano Ronaldo sunt următorii clasaţi cu câte 18 reuşite. Raul este al patrulea cu 15 goluri marcate în poarta Barcelonei.

În ceea ce priveşte meciurile disputate, Sergio Ramos are 43 de apariţii şi este recordmanul absolut. El i-a depăşit pe Manuel Sanchis, Francisco Gento şi Xavi. Messi are 42 de prezenţe, cu una mai puţin decât căpitanul Realului.

Formaţii probabile:

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Ramos, Varane, Mendy - Kroos, Casemiro, Valverde - Isco - Bale, Benzema. Antrenor: Zidane
  • Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Firpo - Busquets, De Jong, Arthur, Rakitic - Messi, Griezmann. Antrenor: Setien

 Galerie foto

Afla mai multe despre: real madridbarcelonael clasico 2020 

viewscnt
Articole similare