Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Getafe s-a terminat 1-0, după ce Ramos a adus victoria trupei lui Zidane, din penalty! Toate rezultatele zilei din LaLiga

VIDEO | Real Madrid - Getafe s-a terminat 1-0, după ce Ramos a adus victoria trupei lui Zidane, din penalty! Toate rezultatele zilei din LaLiga

Real Madrid

Comentarii

Eibar - Osasuna s-a terminat 0-2, Real Sociedad a învins cu 2-1 pe Espanyol, în timp ce Real Madrid a câştigat cu 1-0 meciul cu Eibar, de pe teren propriu. După această victorie, Realul s-a distanţat la patru puncte faţă de rivala Barcelona, cu cinci etape înaintea finalului de sezon. Madrilenii conduc clasamentul cu 74 de puncte, în timp ce catalanii au doar 70, pe locul al doilea.

LIVE VIDEO | Real Madrid - Getafe 1-0 (Ramos 79 pen) Telekom Sport 1

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Isco, Benzema, Vinicius Jr.
Getafe: Soria - Suarez, Djene, Etxeita, Miranda - Nyom, Arambarri, Maksimovic, Cucurella - Timor, Mata

Min 79 - GOL Real Madrid! Sergio Ramos sparge gheaţa, din penalty.


Real Madrid e în faţa unui nou pas important către titlul de campioană. Echipa lui Zidane primeşte vizita lui Getafe. Cu o victorie, gazdele se vor distanţa la patru puncte de rivala FC Barcelona. Până la finalul campionatului, au mai rămas de disputat doar cinci etape, iar în ultima partidă, Barca a făcut doar egal cu Atletico, scor 2-2. Echipa lui Zinedine Zidane are cinci victorii consecutive, cu Eibar, Valencia, Real Sociedad, Mallorca şi Espanyol. „Galacticii” au patru victorii consecutive pe teren propriu. Sunt neînvinşi în acest campionat acasă, unde au 12 victorii şi patru egaluri.

De cealaltă parte, Getafe a pus punct seriei de cinci meciuri fără victorie luni, atunci când a învins-o cu scorul de 2-1 pe Real Sociedad pe teren propriu. Victoria i-a readus pe madrileni în cursa pentru Liga Campionilor: locul 4, Sevilla, are cinci puncte avans, dar şi un meci în plus disputat. Oaspeţii au avut patru  şi un eşec înaintea succesului contra lui Sociedad, de etapa trecută.

Eibar - Osasuna, LIVE ONLINE, joi, de la ora 20:30, pe telekomsport.ro

Eibar primeşte vizita Osasunei în runda cu numărul 33 din LaLiga. În tur, cele două echipe au remizat la zero, acela fiind cel de-al cincilea rezultate de egalitate în ultimele şase confruntări directe. Gazdele sunt pe locul 15 în clasament, cu 35 de puncte, la egalitate cu Valladolid şi Deportivo Alaves. Eibar este la nouă lungimi peste linia retrogradării.

De cealaltă parte, Osasuna ocupă poziţia a 11-a, cu 41 de puncte, la fel ca Levante, fără să aibă însă vreo presiune în ultimele şapte runde din acest sezon. De când s-a reluat campionatul, Osasuna a făcut egal cu Sociedad şi a pierdut în faţa lui Atletico şi a Valenciei, dar de două etape şi-a revenit, impunându-se în faţa lui Alaves şi a lui Leganes.

VIDEO | Real Sociedad - Espanyol 2-1 (W. Jose 56, Isak 84 / D. Lopez 10) Telekom Sport 3

Min. 84: GOOOL Sociedad! Isak marchează şi aduce victoria pentru gazde. 

Min. 56: GOOOL Sociedad. Wilian Jose restabileşte egalitatea.

Min. 10: GOOOL Espanyol. David Lopez deschide scorul.

Real Sociedad e în picaj de când s-a reluat LaLiga. Bascii nu au învins pe nimeni în cele cinci partide jucate până acum. Mai întâi au remizat cu Osasuna, iar apoi au urmat patru eşecuri la rând, cu Alaves, Real, Celta şi Getafe. Sociedad e pe locul 7 înaintea meciului cu Espanyol şi s-a depărtat la zece puncte de ultimul loc de UEFA Champions League, loc pe care se află Sevilla. Înaintea pauzei prilejuite de COVID-19, bascii aveau şapte victorii obţinute în ultimele opt partide, dar întreruperea i-a dat peste cap.

De cealaltă parte, Espanyol e ca şi retrogradată. Catalanii au şanse minime de a evita această contra performanţă după ce au pierdut pe linie în ultimele trei runde, cu Levante, Betis şi Real Madrid. Espanyol e la zece puncte sub ultimul loc salvator, ocupat de Celta. Echipa din Barcelona a câştigat doar un meci în ultimele nouă etape, scor 2-0, cu Alaves. Înaintea ultimul meci, pierdut în faţa lui Real Madrid, scor 0-1, catalanii l-au înlocuit pe antrenorul Abelardo cu Francisco Rufete. 

Afla mai multe despre: real madridlaligalive 

viewscnt
Articole similare