Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid, Inter şi Milan şi-l dispută pe "noul Ibrahimovic". La doar 19 ani, face furori în America de Sud

VIDEO | Real Madrid, Inter şi Milan şi-l dispută pe "noul Ibrahimovic". La doar 19 ani, face furori în America de Sud
Comentarii

Ecuadorianul în vârstă de 19 ani, Leonardo Campana, este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din fotbalul sud-american. O serie de cluburi importante din Europa şi-au exprimat interesul pentru achiziţionarea sa.

Legenda celor de la Real Madrid, Raul Gonzales, cel care antrenează echipa secundă a clubului - Castilla, a cerut conducerii achiziţionarea atacantului ecuadorian. Leonardo Campana se aseamănă la joc cu suedezul Zlatan Ibrahimovic: înalt, puternic, disciplinat tactic, tehnic, neaşteptat de rapid pentru statura sa. Specialiştii consideră că Leonardo Campana poate deveni unu dintre starurile fotbalului mondial în următorii ani.
Cei mai aproape de a-i obţine semnătura este Internazionale Milano. Oficialii italienilor au mers să discute cu tatăl său la Cupa Mondială U20, disputată în Polonia, în perioada 23 mai - 15 iunie, însă fără rezultat până acum. Un avantaj pentru Campana este şi faptul că deţine paşaport spaniol, ceea ce nu-l mai face extracomunitar.

Alte cluburi din Europa s-au arătat foarte interesate de talentatul atacant: AC Milan, Borussia Dortmund, Sporting Lisabona, Watford, Napoli şi Juventus. Preşedintele celor de la Barcelona SC a declarat că doreşte să obţină 5-6 milioane de dolari în schimbul lui Campana.

În campionatul Ecuadorului, Campana a jucat pentru Barcelona SC în 9 partide, marcând 3 goluri. De asemenea, a debutat deja în echipa de seniori a ţării sale, după ce a bifat prezenţe şi goluri la toate selecţionatele de tineret.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare