Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Levante 3-2. Victorie cu emoţii la debutul lui Eden Hazard. Karim Benzema a reuşit o dublă

VIDEO | Real Madrid - Levante 3-2. Victorie cu emoţii la debutul lui Eden Hazard. Karim Benzema a reuşit o dublă

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, formaţia Levante, în etapa a patra din La Liga.

Karim Benzema a reuşit o dublă, marcând în minutele 25 şi 31, iar Casemiro a asigurat un avantaj de trei goluri la pauză pentru Real Madrid. În partea secundă, Mayoral a redus rapid din diferenţă, iar Melero i-a adus pe oaspeţi la un singur gol de a egala, în minutul 75. Pe final, galacticii au trăit periculos, Ruben Vezo trecând pe lângă egalare cu o lovitură de cap, în minutul 90+2.

Eden Hazard a jucat în ultima jumătate de oră la gazde. La debutul în tricoul Realului, belgianul a avut mai multe acţiuni persoanle, cea mai periculoasă în minutul 66, atunci când l-a întins serios pe goalkeeper-ul lui Levante, care a izbutit să scoată în corner.

S-a terminat 3-2, iar Real Madrid urcă pe locul al doilea în La Liga, la un punct de liderul Atletico Madrid, care nu şi-a jucat meciul de etapă.

VIDEO | Real Madrid - Levante 3-2 (Benzema 25, 31, Casemiro 40 / B. Mayoral 49, Melero 75)

Echipele de start:

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo  - James, Casemiro, Kroos - L. Vazquez, Benzema, Vinicius. Rezerve: Militao, Areola, Jovic, F. Mendy, Hazard, Nacho.
  • Levante: A. Fernandez - Miramon - Vezo, O. Duarte, Postigo, Clerc - Rochina, Vukcevic, Campana, Morales - Mayoral. Rezerve: S. Leon, Cabaco, Roger, Bardhi, Oier, Coke, Melero.

Final: Real Madrid - Levante 3-2

Min. 90+2: Ocazie imensă pentru Levante de a egala. Ruben Vezo reia periculos cu capul, după o centrare a lui Campana, însă Courtois reuşeşte să respingă.

Min. 75: GOL Levante. Melero îl învinge pe Courtois cu o lovitură de cap, iar oaspeţii se apropie la un singur gol.

Min. 66: Ocazie Real Madrid. Hazard trimite periculos după o acţiune personală, Fernandes reuşind să respingă în corner.

Min. 60: Două schimbări la Real Madrid: iese Ramos şi intră Militao; iese Casemiro şi intră Hazard, care debutează la Real Madrid.

Min. 58: Ocazie Real Madrid. Karim Benzema, la un pas de hat-trick după o fază de toată frumuseţea reuşită de atacantul francez.

Min. 49: GOOOL Levante. Borja Mayoral, atacant împrumutat chiar de la Real Madrid, reduce din diferenţă.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Pauză: Real Madrid - Levante 3-0

Min. 40: GOOOL Real Madrid. Înscrie şi Casemiro, din apropiere, după o pasă a lui Vinicius.

Min. 31: GOOOL Real Madrid! Benzema reuşeşte dubla în decurs de şase minute, după o pasă a lui James şi o finalizare de mare atacant a francezului.

Min. 25: GOOOL Real Madrid! Dani Carvajal centrează perfect cu piciorul stâng pentru Karim Benzema, care reia cu capul şi nu-i dă nicio şansă lui Fernandez.

Min. 22: Bară Real Madrid. Lucas Vazquez şutează din unghi, mingea lovind stâlpul din stânga porţii lui Fernandez.

Min. 1: A început partida de pe Santiago Bernabeu.


Cele două echipe sunt vecine de clasament, Levante ocupă locul şase, cu un punct peste formaţia din Madrid, care se află pe poziţia a cincea cu cinci puncte.

Levante vine după două victorii consecutive, în timp ce formaţia pregătită de Zidane a scos doar două puncte în ultimele două confrunrări.

În ultimele cinci întâlniri dintre cele două formaţii, Real Madrid s-a impus de două ori, Levante a câştigat o dată, iar două confruntări s-au încheiat la egalitate.

Real Madrid pleacă cu prima şansă la câştigarea meciului, cu o cotă de 1,27 la casele de pariuri, în timp ce Levante are cotă 10.

CITEŞTE ŞI:

• Anunţ ULUITOR al presei din Spania. Real Madrid pregăteşte despărţirea de Zidane. El este antrenorul ales de Florentino Perez

Afla mai multe despre: real madridlevantela liga 

viewscnt
Articole similare