Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Mallorca 2-0. Execuţiile superbe reuşite de Vinicius şi Ramos o readuc pe echipa lui Zidane pe primul loc

VIDEO | Real Madrid - Mallorca 2-0. Execuţiile superbe reuşite de Vinicius şi Ramos o readuc pe echipa lui Zidane pe primul locgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a revenit pe prima poziţie în clasament, după victoria cu 2-0 din meciul cu Mallorca. Vinicius şi Ramos au adus victoria echipei lui Zidane.

Real Madrid a continuat evoluţiile perfecte şi a obţinut a patra victorie consecutivă în La Liga. Echipa pregătită de Zinedine Zidane a deschis rapid scorul, după ce Vinicius a ridicat mingea peste portarul oaspeţilor.

Repriza a doua a început perfect pentru Real, iar Sergio Ramos a executat superb o lovitură liberă şi a stabilit scorul final, 2-0.


VIDEO | Real Madrid - Mallorca 2-0 (Vinicius '19, Ramos '56)

Echipele de start:

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Modric - Bale, Hazard, Vinicius - Benzema
  • Mallorca: Reina - Valjent, Raillo, Sedlar - Pozo, Baba Mohammed, Febas, Junior - Rodriguez, Kubo - Budimir

Min. 56 - GOOOOOOL Real Madrid! Sergio Ramos execută perfect o lovitură liberă şi dublează avantajul echipei lui Zidane

Min. 19 - GOOOOOOL Real Madrid! Vinicius deschide scorul cu o execuţie perfectă peste portarul oaspeţilor

Deportivo Alaves - Osasuna 0-1
A marcat:
Lato '64

Real Sociedad - Celta Vigo 0-1
A marcat:
Aspas '45 (penalty)

REZUMATE VIDEO:


Real Madrid are o revanşă de luat după înfrângerea suferită în Palma de Mallorca, în turul acestei ediţii din LaLiga. S-a terminat 1-0 pentru gazde, graţie golului marcat de Junior Lago, încă din minutul 7.

Mai presus de asta, însă, este faptul că Real Madrid nu îşi permite vreun pas greşit în meciul de miercuri seară, după ce marea rivală FC Barcelona a învins-o pe Athletic Bilbao cu o seară în urmă şi a revenit pe primul loc în LaLiga. Catalanii au un avans de trei puncte, dar cu o victorie Real Madrid revine pe primul loc, graţie rezultatelor din meciurile directe.

Pe stadionul Alfredo Di Stefano vine Mallorca, echipă aflată în zona retrogradării. Formaţia din Insulele Baleare a obţinut un singur punct după reluarea LaLiga, 1-1 acasă cu Leganes, penultima clasată. 

Absenţi:

  • Real Madrid: Casemiro (suspendat), Luka Jovic, Lucas Vazquez, Nacho, Reinier (accidentaţi)
  • Mallorca: Fabricio, Ki Sung-Yong, Koutris (accidentaţi)

Nu rataţi meciul dintre Real Madrid şi Mallorca, miercuri, de la 23:00, LIVE la Telekom Sport 1 şi pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare