Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid o umileşte pe Juventus şi e aproape calificată în semifinale. Ronaldo, aplaudat în picioare după o execuţie FABULOASĂ

VIDEO | Real Madrid o umileşte pe Juventus şi e aproape calificată în semifinale. Ronaldo, aplaudat în picioare după o execuţie FABULOASĂ
Comentarii

Real Madrid a câştigat cu 3-0 prima manşă cu Juventus din sferturile Ligii Campionilor şi e aproape calificată în semifinale. Cristiano Ronaldo a fost omul meciului, portughezul fiind aplaudat de tot stadionul la Torino

A fost o seară perfectă pentru Real Madrid şi una absolut de uitat pentru Juventus. La Torino, pe o ploaie torenţială, Real i-a predat ”mult prea Bătrânei Doamne” o nouă lecţie de fotbal. Cu un Cristiano Ronaldo într-o formă de zile mari, ”galacticii” au rezolvat calificarea după prima manşă.

Balul pentru Real şi coşmarul pentru Juve a început în minutul trei. Cristiano Ronaldo se demarcă fix ca la manual, profită de paravanul lui Benzema, şi îl învinge pentru prima dată pe Buffon. Reluare la colţul lung şi se anunţă o seară grea pentru italieni.

Se putea face 1-1 la super ocazia lui Higuain, însă Navas are un reflex uluitor, sau 0-2 la şutul lui Kroos care a zguduit transversala lui Buffon. După 45 de minute, Juventus e la un pas în spate, dar nebunia se declanşează în partea secundă.

În minutul 64, Cristiano Ronaldo face 2-0 cu o execuţie uluitoare!!! Foarfecă şi mingea se scurge pe lângă un Buffon rămas fără reacţie! Tot stadionul se ridică în picioare şi îl aplaudă pe starul lui Real Madrid.

Câteva momente mai târziu, Dybala îşi pierde cumpătul şi e eliminat pentru cumul de cartonaşe, iar calificarea e rezolvată în ultimul sfert de oră de golul lui Marcelo. 3-0 pentru Real Madrid, care a mai irosit alte două ocazii imense în prelungiri.

Ultima secundă mai putea aduce o urmă de speranţă pentru italieni, dar Cuadrado îşi bate joc de faza pe care scria clar 1-3. N-a fost să fie, mingea s-a dus pe lângă buturile lui Navas, iar madrilenii sunt deja în semifinale. Doar o nebunie ca în 2004, când Deportivo o întorcea de la 1-4 pe AC Milan ar mai putea schimba scorul de azi de la Torino.

VIDEO REZUMAT | JUVENTUS - REAL MADRID 0-3

ECHIPELE DE START:

JUVENTUS: Buffon - Sciglio, Barzagli, Chiellini, Asamoah - Bentancur, Khedira - Douglas Costa, Dybala, Alex Sandro - Higuain

REAL MADRID: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Isco - Benzema, Ronaldo


Min. 90+3: Final.

Min. 90+2: Ocazie mare şi pentru Juventus! Cuadrado îşi bate joc de o fază excelentă în prelungiri.

Min. 90+1: Ocazie imensă pentru Real! Ronaldo trimite peste poartă dintr-o poziţie perfectă.

Min. 88: BARĂ REAL! Kovacici putea să arunce prosopul pentru Juve. Şutul său s-a dus în transversală.

Min. 72: GOOOL REAL MADRID! Marcelo face 3-0 şi Juventus e KO! Calificarea e deja jucată

Min. 66: ROŞU pentru Dybala! Al doilea galben după o intrare la Carvajal.

Min. 64: GOOOL REAL MADRID! Cristiano Ronaldo face ”dubla” cu o execuţie FABULOASĂ!!!

Min. 55: Lovitura liberă executată de Dybala este deviata şi trece puţin alături. Doar corner pentru Juve.

Min. 50: Ratare mare pentru Ronaldo! Şutul său trece pe lângă poarta lui Buffon.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză.

Min. 39: Juventus trece pe lângă egalare! Varane intervine bine într-o situaţie complicată.

Min. 36: BARĂ REAL! Torpila lui Kroos se duce în transversala porţii lui Buffon.

Min. 23: Ocazie uriaşă pentru Juventus! Navas scoate incredibil execuţia lui Higuain.

Min. 13: Prima şansă importantă pentru Juventus! Bentancur trage slab dintr-o poziţie foarte bună.

Min. 3: GOOOL REAL MADRID! Cristiano Ronaldo deschide scorul

Min. 1: A început meciul!


UPDATE: 20:00 | Plouă torenţial la Torino! Organizatorii au acoperit terenul cu o prelată pentru a proteja gazonul.

Juventus are două încercări pentru a-şi lua revanşa în urma finalei din 2017. Atunci, Real Madrid a depăşit-o la toate capitolele pe ”Bătrâna Doamnă” şi a câştigat pentru a 12-a oară trofeul Ligii Campionilor. S-a terminat 4-1, într-o partidă în care ”galacticii” şi-au demonstrat superioritatea.

Pentru partida de la Torino, Max Allegri nu se va putea baza pe Benatia şi Pjanici, suspendaţi, şi sunt semne de întrebare şi în privinţa a altor trei fotbalişti: Mandzukici, Bernardeschi şi Alex Sandro. De cealaltă parte, Zidane nu are nicio problemă de lot şi va ataca partida cu cea mai bună versiune a Realului.

SITUAŢIA DIN CAMPIONAT

După 30 de etape, Juventus este pe primul loc în Serie A şi se pregăteşte pentru un nou titlu de campioană. Torinezii au reuşit o revenire fantastică şi au profitat din plin de paşii greşiţi pe care Napoli i-a tot făcut în ultima vreme.

De partea cealaltă, Real Madrid a trecut campionatul în plan secund. Conştient că nu se mai pot bate cu Barcelona pentru câştigarea titlului în La Liga, Zidane şi-a focusat toată atenţia pe Liga Campionilor, obiectivul cel mai important din acest final de sezon.

CUM AU AJUNS ÎN SFERTURI

Juventus s-a calificat în sferturi după o ”dublă” extrem de dificilă cu Tottenham. A fost 4-3 la general, dar italienii au suferit teribil în ambele manşe. Mai mult, calificarea din Anglia a fost tranşată în doar trei minute, după sclipirile lui Higuain şi Dybala.

Real părea să fie victimă sigură cu PSG, dar ”galacticii” s-au calificat într-un stil de mare campioană. Madrilenii au suferit doar o singură repriză (prima, la Madrid), iar în celelalte trei au dominat-o copios pe PSG. Un 5-2 la general pentru Ronaldo şi compania în faţa unei formaţii care visa la supremaţie în Europa, în 2018.

Partida dintre Juventus şi Real Madrid se va disputa marţi, de la 21:45, în direct la Telekom Sport 1. Toate detaliile, golurile şi cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: juventusreal madridliga campionilor,  

viewscnt
Articole similare