Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Osasuna 2-0. Samba do Madrid! Realul e lider în La Liga

VIDEO | Real Madrid - Osasuna 2-0. Samba do Madrid! Realul e lider în La Liga

Real Madrid

Comentarii

Într-un meci transmis în direct de Telekom Sport, Real Madrid a câştigat în faţa Osasunei cu scorul de 2-0. Cele două goluri ale partidei au venit pe filiera braziliană.

Real Madrid a folosit echipa secundă în partida contra formaţiei lui Joseba Arrasate. Fără Marcelo, Isco, Mendy, Varane, Carvajal, Asensio, Gareth Bale, Benzema, Luka Modric, Karim Benzema sau Eden Hazard, Zinedine Zidane a apelat la un trident inedit în ofensivă şi la o defensivă improvizată. 

Nacho, omul bun la toate, a fost distribuit în flancul stâng, în timp ce Federico Valverde şi-a făcut loc între titularii din linia mediană. În ofensivă, Zidane a mers pe formula: Lucas - Jovic - Vinicius. 

Ultimul dintre ei, brazilianul minune al Realului, a deschis scorul pentru ca apoi să izbucnească în plâns. Afectat de fluierăturile primite după primele 30 de minute ale meciului, Vinicius a explodat după reuşita din minutul 34. Tot un brazilian, Rodrygo Goes avea să închidă tabela. La 60 de secunde de la intrarea pe teren, la debutul pentru Real Madrid, Rodrygo a finalizat superb şi a închis tabela. 


LIVE Real Madrid - Osasuna 2-0 (Vinicius 34, Rodrygo 72)

Real Madrid: Areola; Odriozola, Ramos, Militao, Nacho; Casemiro, Valverde, Kroos; Lucas, Jovic, Vinicius

Osasuna: Rubén; Lillo, Raúl Navas, Roncaglia, Estupiñán; Fran Mérida, Rober Ibáñez, Moncayola; Brandon, Marc Cardona, Rubén García


Min 72. GOOOOOL REAL MADRID! Rodrygo Goes marchează la primul său meci pe Santiago Bernabeu

Min 59. Luka Jovic marchează în sfârşit. Din păcate pentru madrileni, sârbul a fost semnalizat în poziţie de offside. După consultarea VAR-ului, Mateu Lahoz decide să anuleze reuşita.

Min 49. Ocazie mare pentru Real în debutul reprizei secunde. Jovic e singur cu Ruben, dar şutează peste poartă

Min 34. GOOOOOL REAL MADRID!! Apare Vinicius! Real Madrid marcheaza primul gol al meciului cu o executie superba!Sut fara replica pentru portarul Ruben. O executie "sud-americana" pentru Vini Jr

Min 33. Şut bun al lui Toni Kroos de la peste 25 de metri. Ruben are noroc, pentru că mingea ocoleşte poarta. Totuşi, madrilenii nu au cadrat până în acest minut nici un şut pe spaţiul porţii

Real Madrid nu reuşeşte să pună presiune pe formaţia lui Jagoba Arrasate. Probabil Zidane se va uita în scurt timp spre banca de rezerve extrem de scumpă pe care o are la dispoziţie. Acolo aşteaptă nume grele ca James Rodriguez, Benzema sau Hazard

Min 19. Prima mare ocazie de gol a meciului! Alvaro Odriozola are o incursiune excelentă în flancul drept, îl depăşeşte în viteză pe Estupinan şi centrează în faţa porţii. Raul Navas e aproape de autogol, apoi Jovic trimite peste poartă din poziţie ideală de gol.

În primele 10 minute, Osasuna s-a aşezat foarte bine în teren. Disciplina şi organizarea bascilor pare una dintre armele cele mai de preţ

Min 1. Start de meci la Madrid!
 


Victoria în faţa Sevillei a propulsat-o pe Real Madrid până pe locul 2 în clasament, dar la egalitate de puncte cu Athletic Club de Bilbao. Formaţia lui Zinedine Zidane joacă miercuri la Telekom Sport împotriva formaţiei Osasuna, care nu a cunoscut încă gustul înfrângerii în actuala stagiune.

În primele 5 runde, Osasuna a câştigat doar în prima etapă la Leganes, însă ulterior a reuşit patru remize, printre care şi un spectaculos 2-2 cu FC Barcelona.

  • LIVE VIDEO | Real Madrid - Osasuna miercuri de la ora 22:00 la Telekom Sport

Madridul are parte de un debut modest de sezon ca joc, însă chiar şi-aşa, are patru puncte mai multe decât marea rivală, Barcelona. Pe teren propriu, madrilenii au făcut două meciuri modeste în noua stagiune. Remiza cu Valladolid (1-1) a fost urmată de un succes cu 3-2 în faţa celor de la Levante, dar ambele victorii au venit ca urmare a unui joc slab al echipei lui Zidane.

La ultima vizită pe Bernabeu, Osasuna a pierdut cu scorul de 5-2 în faţa Realului. De altfel, cele trei vizite pe care bascii le-au făcut la Madrid, pe terenul Realului, în ultimii 5 ani au însemnat înfrângeri clare: 0-2, 0-4 şi 2-5. Ultima dată când Osasuna a învins Real Madrid se întâmpla în 2011, 1-0 pe teren propriu.

  • LIVE VIDEO | Real Madrid - Osasuna miercuri de la ora 22:00 la Telekom Sport

Zidane are mari probleme de lot înainte de acest duel. Mendy este ultimul jucător intrat pe lista accidentaţilor de la Real. Cum nici Marcelo nu este apt de joc pentru acest meci, banda stângă ar putea fi ocupată contra Osasunei de Nacho, sau de tânărul Fran Garcia, pe care Zizou l-a chemat la prima echipă. Revine în schimb Brahim Diaz, care ar putea prinde lotul pentru acest meci. Isco, Modric şi Marco Asensio completează lista fotbaliştilor indisponibili pentru duelul cu Osasuna.

”Osasuna încă nu a pierdut în acest sezon. Este o formaţie foarte bună, care vine aici cu multă încredere în forţele proprii. Nu sunt surprins de ceea ce au oferit în acest sezon. În acest campionat, toate echipele îţi pot pune mari probleme în orice meci” a declarat Zinedine Zidane înainte de duelul de miercuri, contra Osasunei. 

Formaţii probabile:
Real Madrid: Courtois - Odriozola, Ramos, Militao, Nacho - Casemiro, Kroos - Bale, James, Hazard - Benzema
Osasuna: Ruben - Vidal, Aridane, Garcia, Espuninan - Torres, Oier, Merida, Garcia - Adrian, Avila

Afla mai multe despre: real madridosasuna 

viewscnt
Articole similare